UUSIVIRTA HOPEASOMPAMESTARIKSI

5.3.2005

Haapajärven Kiilojen 13-vuotias Risto Uusivirta voitti perinteisellä hiihdetyn normaalimatkan kilpailun Jyväskylän Huhtasuolla.

Keskipohjalaiset nuoret hiihtäjät menestyivät hyvin Hopeasomman loppukilpailujen henkilökohtaisilla matkoilla. Parhaasta sijoituksesta vastasi lauantaina HK:n Risto Uusivirta. Samassa sarjassa TU:n Rami Etelämäki oli 12 ja Tuomas Saviluoto SiSi 13. Mari Laitala KaJu:sta sijoittui T 13-sarjassa 7:nneksi. Reisjärven Pilkkeen Sami Kokkonen hiihti P 16-sarjassa 8:nneksi. Lisäksi 15:n parhaan joukkoon sijoittuivat Elina Mäkinen YRe (T 14: 15.), Kaisa Torvi SiSi (T 15: 15.),  Juho Nikula KaJu (P 15: 15.) ja Suvi Niemetmaa PyPo (T 16: 15.). Perjantaina hiihdetyssä sprintissä NU:n Antti Ypyä sijoittui hienosti SM-kisassa 6:nneksi.
Kisat jatkuvat sunnuntaina viestihiihdoilla.