KOPAKALLE JA OJASELLE KULTAA!

21.1.2008

Nuorten SM-kisoissa keskipohjalaishiihtäjien mitalitili karttui kahdella kultamitalilla.

Kopakalle ja Ojaselle Kultaa!!!!!!

Keskipohjalaishiihtäjien upea SM-menestys sai jatkoa Nuorten Suomenmestaruushiihdoissa Vuokatissa viikonloppuna, joista tuomisina oli kaksi kultaa.

Kaustisen Pohjan-Veikkojen Simo-Viljami Ojanen voitti M18 sarjan vapaan 15 km. Pohdin Jouni Komu sijoittui samassa sarjassa seitsemänneksi ja Pilkkeen Taneli Hylkilä kahdeksanneksi. Lauantaina Simo-Viljami sijoittui jo viidenneksi perinteisen kympillä.

Alavieskan Virin Heikki Kopakka puolestaan hiihti suomenmestariksi M20 sarjan 15 km:llä ennen Harri Suojärveä.

Naisista Sievin Sisun Kaisa Torvi oli N18 sarjassa molempina päivinä 11.

Suomen Hiihtoliitto valitsi sunnuntaina Heikki Kopakan Puolaan nuorten MM-kisoihin. (Puolassa ei ole tällä hetkellä lunta yhtään, päätös kisojen järjestämisestä tehdään tulevana perjantaina.)
Simo-Viljami Ojanen puolestaan tuli valituksi Nuorten Pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin Viron Otepäähän.