Reisjärvellä hiihdetään tulevana viikonloppuna.

21.1.2008


Tulevan viikonlopun KP-Cup ja KePHin mestaruuskilpailut hiihdetään Reisjärvellä säästä huolimatta.

KP-Cup ja KePHin mestaruuskilpailut viikonloppuna Reisjärvellä

 

Reisjärven Pilke järjestää tulevana viikonloppuna Keskipohjanmaa Cupin ja Keskipohjanmaan Hiihdon mestaruuskilpailut Petäjämäen Hiihtokeskuksessa.

Lauantaina hiihdetään Cupin ja mestaruuskilpailuiden henkilökohtaiset matkat perinteisellä tyylillä. Sunnuntaina ovat vuorossa viestit, jolloin hiihtotyyli on P+V+V.

13 - 16 -sarjoissa kilpailu on myös karsintakilpailu Lapinlahden HS-loppukilpailuun. Viesteissä ei tänä vuonna ole kiintiöitä.

Koska piiri ei järjestä leiritystä yli 23 -vuotiaille, jaossa on jälleen KePHi:n stipendit naisten ja miesten pääsarjoissa henkilökohtaisilla matkoilla kolmelle parhaalle; 100 €, 70 € ja 50 €.

 

 

Petäjämäellä tykkilumi takaa olosuhteet

 

Petäjämäellä hiihdetään joka tapauksessa, koska pakkasestakaan ei ole pelkoa. Viikonlopulle sääennusteet lupaavat nollasäätä. Mikäli viikonvaihteessa satanut luonnonlumi ei salli vielä Hiihtokeskuksen normaalien latureittien käyttöönottoa, kilpailut pidetään kahden kilometrin mittaisella erittäin hyväkuntoisella ja vaativalla tykkiladulla, sanoo kilpailuiden johtaja Tapani Torvikoski Pilkkeestä.

Reisjärvellä on satsattu paljon ensilumenlatuihin. Petäjämäellä on tykkilatu ollut käytössä marraskuun toiselta viikolta alkaen. Lunta on tehty kaiken kaikkiaan n. 3000 m2, jonka turvin olosuhteet ovat kestäneet joulu- ja tammikuun vesisateet hyvin ja kisat pystytään nyt järjestämään olosuhteet huomioiden erinomaisissa olosuhteissa.

Lisätietoja www.reisjarvenpilke.fi/hiihtokalenteri.htm