KESKIPOHJALAISILLE NUORILLE MENESTYSTÄ

14.3.2011

Lauri Gummerus hopeaa Hopeasomman loppukilpailusta Sotkamosta.
Rasmus Saarenpää, Juho Salmela ja Patrik Ahola hiihtivät Hopeasompaviestissä hienosti sijalle kuusi.

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n jäsenseurojen nuoret hiihtäjät saavuttivat monta hyvää sijoitusta sekä KLL:n että Hopeasomman loppukilpailuissa.

Viikko sitten hiihdetyissä Saarijärven SM-sprinttihiihdoissaja KLL-kisoista tuli jo useita pistesijoja. Henri Kujalan (P16) sprintin 6.sija oli lauantaina paras keskipohjanmaalaisittain. Sunnuntaina oltiin jo mitalien tuntumassa useassa sarjassa:
Anni Alakoski 4. (N14), Tuomas Nurkkala 4. (M15), Lauri Gummerus 5. (M15), Janica Niskala 5. (N18) ja Riku Hakala 6. (M14).

Tänä viikonloppuna kilpailtiin hopeasomman loppukilpailut Sotkamossa. Lauri Gummeruksen hopea oli kisaviikonlopun kovin juttu. Myös muuten menestys oli hyvää alueemme hiihtäjiltä. Palkinnoille ylsivät seuraavat hiihtäjät:
P13 5. Rasmus Saarenpää ja 25. Markus Erkkilä. T14 4. Anni Alakoski ja 9. Milla Välkky. T15 20. Karoliina Ukskoski. P15 2. Lauri Gummerus, 17. Tuomas Nurkkala ja 24. Anssi Koirikivi. N16 10. Johanna Niskakoski ja 12. Anna-Kaisa Saari.