Piiriviesti hiihdettiin Tampereella 9.3.2018

3.4.2018

Piiriviesti hiihdettiin vapaalla tyylillä, matka jokaisella osuudella 2,3 kilometriä. Joukkueita oli ilmoittautunut piiriviestiin 11, kun edellisvuonna joukkueita oli 14. K-P:n joukkue neljäs.

Viestin aloitti M15-sarja. K-P:n joukkueesta ensimmäiselle osuudelle starttasi Roni Kinnunen. Roni tuli vaihtoon seitsemäntenä. Seuraava osuus oli N14, jolle viestiä lähti viemään Peppi Leppälä. Peppi onnistui nostamaan joukkueen sijoitusta kaksi pykälää, tuoden joukkueen viidentenä vaihtoon. Seuraavana baanalle lähti Valtteri Leskelä M14-sarjassa. Valtteri nosti edelleen K-P:n joukkueen sijoitusta yhden pykälän ja neljännen osuuden viejä Iida Haukilahti (N15) sai lähteä kiidättämään viestiä neljänneltä sijalta. Edelleen nousujohteisuus jatkui Iidan tuodessa joukkueen kolmantena vaihtoon ja oltiin kiinni mitalitaisteluissa. Viidennelle osuudelle (M16) Jussi-Matti Rahja pääsi lähtemään kolmannelta sijalta, minkä sijan Rahja piti vaihtoon saakka. Ankkuriosuudelle viestiä lähti kiidättämään 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Sanni Haikara. Osuutensa loppupuolella Haikara joutui taipumaan, tullen maaliin neljäntenä. Keski-Pohjanmaan joukkueen hiihtäjät hiihtivät erittäin hyviä hiihtoja. Tämä piiriviesti oli minulle ensimmäinen joukkueen johtajana ja erittäin mukava tapahtuma. Kiitos kaikille hiihtäjille!