Hopeasompa kisat takanapäin

11.3.2019

Aivan huikee viikonloppu, pitkästä aikaan saatiin hiihtäjiä palkintopallikorokkeelle, Onnea Jenna Rautiala, Peppi Leppälä ja Iida Haukilahti hienoista sijoituksista.

Hollolan Urheilijat -46 järjestämät Hopeasomman loppukilpailut Heinsuon urheilukeskuksessa Hollolassa ovat takanapäin. Aivan huikee viikonloppu, pitkästä aikaan saatiin hiihtäjiä palkintopallikorokkeelle, Onnea Jenna Rautiala, Peppi Leppälä ja Iida Haukilahti hienoista sijoituksista. Lisäksi piirimme hiihtäjistä useat hiihtivät hyvin ja napsivat hienoja pistesijoja. Viikonloppu tarjosi toisille onnistumisia ja toisille taas epäonnistumisia, mutta tästä on jokaisen hiihtäjän hyvä jatkaa eteenpäin.

Osaltani nämä olivat neljännet ja viimeiset Hopeasompakilpailut (tältä osin), joissa olen ollut piiripäällikkönä, kaikista näistä vuosista on jäänyt mukava muisto. Suuret kiitokset niille vanhemmille, jotka osallistuitte avustamaan hiihtäjiä piiripäällikön tehtävässä maali- ja lähtöalueella, ettei taakka ollut yhdelle liian suuri.

Kevään aikana vielä hiihdetään useat kilpailut, joten kaikille semppipotkut ja varsinkin ensi viikonlopun KLL:n kilpailuihin Kemiin, Onnea koitokseen!

Kevät terveisin piiripäällikkö Tiina Koskela