Ryhmäläisten blogi 2017

Leiriläiset
Viimeisen päivän pitkä vaellus.

Haapajärven piirileiri

Su 18.6.

Leiri alkoi tutustumisleikeillä/peleillä. Sen jälkeen lähdimme sauvarinteeseen ja teimme myös loikkaharjoituksia. Loppuverryttelyn teimme suunnistaen ryhmissä.

Ennen iltapalaa fysioterapeutti Virpi Leskelä-Savelainen ohjasi venyttelyn ja hieronnan hiihtäjille tärkeistä lihaksista. Illalla pelasimme vielä jalkapalloa tytöt vs. pojat (tytöt voitti)

Päivä oli mukava ja rento.

Ma 19.6

Ennen aamupalaa kävimme Teron ja Riston vetämällä kevyellä aamujlenkillä hölkäten. Lenkin jälkeen venyttelimme. Aamupalan jälkeen Tero ohjasi meille 03-05-syntyneille koordinaatio- ja loikkaharjoituksia. Risto ohjasi sinä aikana rullasuksilenkin isommille. Harjoittelun jälkeen otimme leikkimielisiä viestikilpailuja.

Lounaan jälkeen lähdimme Haapajärven monitoimitalolle pelaamaan salibandyä ja tekemään kuntopiiriä. Loppuverryttelyksi hölkkäsimme monitoimitalolta Sauvi-Somerolle n.8km.

Illalla teimme vielä yhteisiä kivoja viestejä, leikkejä ja pelejä mm. frisbeegolfia, rimagolfia ja sauvapiiriä.

Ti 20.6

Aamu alkoi taas kevyellä aamulenkillä ja venyttelyllä. Aamupalan jälkeen kävimme 2h30min 13km sauvakävelyllä Somero-Sauvissa.

Leiri oli todella mukava. Iso kiitos leirin vetäjille, parhaille leirikavereille ja ruoan laittajille.

- Anni ja Assi

Treeni takana!

Päivätreeni Kokkolassa 11.6.17

Kesän ensimmäinen yhteinen treeni oli Kokkolassa. Meitä oli yhteensä seitsemän valmennettavaa ja vetäjänä oli Elina Mäkitalo. Aluksi kävimme verryttelylenkin. Sitten teimme polvennostojuoksuja. Sen jälkeen lähdimme sauvarinteeseen. Siellä tuli tosi lämmin, koska aurinko paistoi. Jonkun ajan päästä kävimme juoksulenkillä ja menimme takaisin sauvarinteeseen. Sitten menimme toiseen rinteeseen tekemään loikkaharjoitusta. Lopuksi kävimme loppuverryttelynä kävelemässä. Treeni oli mielestämme tosi tehokas.

- Miina ja Alissa -