Ryhmäläisten blogi 2019

Leiriläiset
Vaaran valloitusta rullasuksilla
Vaaran päällä vaelluksella
Nuorempien vaellusryhmä

Piirileiri Vuokatissa 15. - 18.8.2019

 

Torstai 15.8.

Vuokattiin päästyämme säntäsimme Hesburgeriin nauttimaan laadukkaasta ja ravitsevasta ruuasta. Maiskis, maiskis sanoivat pojat. Tasotesti alkoi ja kaikkia oksetti. Miro ja Jimi vetivät kovimmat laktaatit, totta kai. Kertonee lie vahvasta kunnosta. Pojat voittivat tytöt vielä illan koripallo-ottelussakin, niukin naukin.

Perjantai 16.8.

Aamulla heräsimme päivän vaativimpaan harjoitukseen, Elinan vetämään maukka-aamulenkkiin. Soijassa syödyn aamupalan jälkeen lähdimme hiihtämään perinteisentyylin rullasuksilla lajivoimaa sisältävää treeniä. Taisi osittain mennä kilpailuksi. 

Iltapäivällä oli järkyttävä kuntopiiri pallohallissa, josta henkiin jääneet kantoivat vuorotellen kuolleet toverinsa takaisin kämpille sänkyyn.
 
Miro ja Jirka täydensivät päivällistä puoliksi ostetulla, tulista kastiketta sisältävällä kebabrullalla.

Illan täydensi täydellisesti onnistunut pilateshetki.

Lauantai 17.8.

Heräsimme aamulenkille, jonka jälkeen olimme valmiita taistelemaan Vuokatinvaaran kuninkuudesta rullasuksilla. Nakit ja munakokkeli eivät painaneet, eikä varsinkaan eilinen kuntopiiri, kebabrullasta puhumattakaan. Palautusjuoma reissun jälkeen kyllä maistui. Lounaalla oli kääretorttua. 

Rönkön luento sykealuieista pilasi raikkaat päiväunemme. Heti luennon jälkeen juoksimme innolla ja keveällä jalalla ostamaan karamelleja. 

Yhdistelmäharjoitus rullahiihtäen ja taas kerran hurjassa Elinan pelottavassa vauhdissa peesissä juosten. Puolukat olivat hyviä ja kypsiä sekä jopa paikoitellen runsaslukuisia.

Kivuliaan venyttelyhetken jälkeen kerrosta alempana asuvat leiriläiset joutuivat majoittamaan saunakaveri-Miron koko yöksi, koska omaan kämppään aiemmin poistuneet olivat luvanneet avata oven avainkortittomalle Mirolle. Vastuun asiasta ottanut ovimies Jirka oli kuitenkin nukahtanut työnsä ääreen. Hiljaisuuden jälkeen kuuluu "kop kop", mutta ovi ei vain aukea. Miro suuntaa takaisin alakertaan.

Sunnuntai 18.8.

Miro saapui äkäisesti takaisin klo 7.06, jolloin Jarkko oli jo sankarin onneksi noussut ylös. Jirka sai kuulla kunniansa, "§@#&". Pojilla saattoi olla hetken erimielisyyttä. Täydellä masulla lähdimme vaeltamaan. Valmentajamme Elina muisti eilisen lupauksensa ja tahti oli loistavaa, koska kävelimme! Vaellus oli erityisen onnistunut. 

Leiri oli antoisa niin urheilullisesti, kuin sosiaalisestikin. Kuukauden päästä tulemme taas uudelleen ja innostuneena. Kiitos kaikille leiriläisille sekä erityisesti päävalmentaja Elinalle, jonka ammattitatito erityisesti saliliikunnan osalta on aivan timanttia!

- Jarkko, Miro ja Jimi