HARRASTEVALIOKUNTA JÄRJESTÄYTYI

16.2.2005


Hiihdon harrastetoiminta on kehittynyt Keski-Pohjanmaalla myönteiseen suuntaan. Hiihto-olosuhteet, hiihtokoulutoiminta, hiihtotapahtumat ja kansanhiihtotoiminta vievät harrastehiihdon tavoitteita mukavasti eteenpäin Keski-Pohjanmaalla.

Tunnuslukuja
KePHi:n hiihtoseuroista 11:llä on nimettynä harrastevastaava tai aikuisten hiihtokoulun vetäjä. Laturetkiä ja kuntotapahtumia alueella on tulevana talvena 17 kappaletta. Lasten/aikuisten hiihtokouluja on 11 paikkakunnalla.

Halpa-Hallin yhteistyökumppanuudesta tukea seuroille
Halpa Halli-ketjun tukemana KePLi ja KePHi tukevat seuroja kansanhiihtokampanjaan osallistuvien työpaikkojen väline- ja voitelutilaisuuksien järjestämisessä. Tavoitteena on tarjota kaikille kampanjan työpaikoille ja Halpa Halli-ketjun myymälöiden henkilökunnalle hiihto- ja välinetietoutta. Seuroilla on mahdollisuus mennä esittelemään välineitä ja suksien voitelua suoraan. KePLi ja KePHi korvaavat tehdyllä yhteistyösopimuksella  seuralle pidetystä tilaisuudest kohtuullisen korvauksen.

Valiokunta toivoo, että kaikki seurat pystyvät palvelun omalla paikkakunnallaan hoitamaan. Tavoitteena on aktivoida uusia työpaikkoja erityisesti ensi kaudella mukaan kansanhiihtoon ja tarjota heille vastaavan tyyppisiä seurojen hiihtopalveluja. KePHin harrastevaliokunta on valmis järjestämään koulutusta kaikille seuroille, jotka haluavat viedä osaamistaan työpaikoille.

KAMPANJAAN OSALLISTUVAT KUNNAT JA TYÖPAIKAT
Alavieskan kunta, Haapajärven kaupunki, Himangan kunta , Kalajoen kaupunki, Kannuksen kaupunki, Kokkolan kaupunki, Lohtajan kunta, Nivalan kaupunki, Perhon kunta, Pyhäjärven kaupunki, Reisjärven kunta, Sievin kunta, Toholammin kunta, Ullavan kunta ja  Ylivieskan kaupunki

TYÖPAIKAT:
Best- Hall, Halpa Halli- ketjun myymälät: (Kokkola, Kannus, Kalajoki, Haapajärvi, Kaustinen, Nivala ja Pietarsaari), Isku, Kokkola, JARO Fittings Oy Ab Veteli, Kalajoen Hiekkasärkät Oy ja SaniFani – kylpylä, Kalajoen Osuuspankki, Kalajokilaakson ammattioppilaitos Nivala, Keski- Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Keski- Pohjanmaan Konttoripiste Kla, Keski- Pohjanmaan Liikunta, Kokkolan Osuuspankki, Nivala- lehti, Nivalan kaupungin hlöstö, Nivalan Osuuspankki, Pyhäjärven Osuuspankki ja Tiivituote Oy Haapajärvi ja Ylivieskan Osuuspankki

Jos seurat tarvitsevat materiaalia tilaisuuksiin ota yhteyttä KePLi:n toimistolle Satu Räisäseen p. (06) 8321 325 tai satu.raisanen@kepli.com . Satu on yhteydessä lähipäivinä työpaikkavastaaviin asian tiimoilta.