Ajankohtaista

STIPENDIEN MAKSATUS

HUOM! Käytä stipendin lunastukseen matkalaskua:
- täytä matkalaskulomake huolellisesti. Henkilötiedot, pankkiyhteystiedot ja matkan aloittamis- ja päättymispäivämäärät kellonaikoineen on merkittävä (lomake löytyy tämän sivun vasemmalta palstalta)
- liitä tarvittaessa matkalaskun liitteeksi alkuperäiset tositteet lento-, juna-, taksi- tai bussilipuista ja majoituslaskuista

Urheilukuluina hyväksytään lajinomaiset harjoittelu- ja kilpailutoiminnan välttämättömät väline- ja varustekulut. Myös kaikista urheilukuluista tulee olla laskun liitteenä alkuperäiset kuitit. Muista, että pelkkä maksupäätteestä saatava kuitti EI RIITÄ!

Stipendi tulee lunastaa sen saantivuotta seuraavan vuoden helmikuun 15. päivään mennessä. Myöhässä tulleita stipendejä ei lunasteta!

KOKOUSMATKAT JA MUUT MATKALASKUT

Tammi-kesäkuun matkalaskut on toimitettava viimeistään elokuun 15. päivä ja heinä-joulukuun matkalaskut viimeistään seuraavan vuoden helmikuun 15. päivään mennessä. Mikäli matkalaskua ei tee ja toimita ajoissa, ei korvaustakaan makseta.

Matkalaskulomake löytyy sivun vasemmalta puolelta:
-> avaa matkalaskulomake
-> täytä tiedot, muista myös henkilötunnus
-> tallenna omalle koneelle (tällöin myös täyttämäsi tiedot tallentuvat)
-> lähetä matkalasku sähköpostin liitteenä osoitteeseen: toimisto@kepli.fi
-> -> vaihtoehtoisesti tietojen täyttämisen jälkeen tulosta lomake, allekirjoita se ja postita osoitteeseen: K-P:n Hiihto ry, Torikatu 16 A 2, 67100 Kokkola