HOPEASOMPA

Uutisia

Hopeasomman loppukilpailut takana.

21.2.2017
Talven kohokohta Hopeasomman loppukilpailut ovat takana päin, huikea viikonloppu Lempäälän Hakkarissa, antoi jokaiselle osallistujalle yhden rikkaan kokemuksen elämäpolulle.

Hopeasomman loppukilpailut Lempäälässä.

9.2.2017
Hopeasomman loppukilpailut järjestetään helmikuun 17.-19. päivä Lempäälässä. Huoltajiksi mukaan lähtevät Tiina Koskela ja Erja Konu.

Hopeasompavalinnat 2017

19.12.2016
Erillisiä sprinttikarsintoja ei järjestetä.

KePHin voitelutila

26.2.2016
Piiri on vuokrannut voitelukopin Hopeasomman loppukilpailuun Puijolle. Piiri maksaa puolet voitelukopin vuokrasta ja loppuosa jaetaan voitelukoppia käyttävien seurojen kesken.

Tervehdys Keski-Pohjanmaan Hopeasompa hiihtäjät, valmentajat ja huoltajat!

22.2.2016
Hopeasompasarjojen valtakunnalliset pääkilpailut lähestyvät, ne hiihdetään Kuopion Puijolla 4. - 6.3.2016

Hopeasomman loppukilpailu

Hopeasompa-finaali 

Henkilökohtaisilla matkoilla ei ole tänäkään vuonna kiintiöitä vaan kaikki halukkaat saavat osallistua kisaan kussakin sarjassa. 

Hiihtopiirit/piiripäälliköt ilmoittavat järjestäjälle ne hiihtäjät, joilla on piirin tai alueen kilpailujen perusteella oikeus osallistua sekä kunkin sarjan parhaat arvontaryhmiä varten. Tarkemmat ohjeistukset lähtetään suoraan piireille. 

Hiihtopiiri ilmoittaa myös parhaan viestijoukkueen / sarja. Viesteissä ei ole kiintiöitä, mutta finaaliin osallistuvien joukkueiden toivotaan kilpailevan myös aluekilpailuissa. Viestiin ei voi osallistua sekajoukkueilla. 12-vuotiaat (2005 -syntyneet) saavat hiihtää 14-vuotiaiden viesteissä, mutta eivät 13-vuotiaiden henkilökohtaisella matkalla.

Vuoden 2017 Hopeasompa-finaalit kilpaillaan Lempäälässä Lempäälän Kisan isännöiminä.
Lisätietoja kilpailusta löytyy osoitteesta hopeasompa.fi.

Lisätietoja:
Henna Sivenius
henna.sivenius(@)hiihtoliitto.fi
0400 997 418

 

HS-piiripäällikköterveisiä 2013

Yksi vuoden kohokohta, Hopeasomman loppukilpailu on takana. Olen toiminut piiripäällikön tehtävissä Helsingin Paloheinässä, Vuokatissa, Valkeakoskella ja nyt Äänekoskella. Useiden vuosien kokemuksen ja leirien vetämisen/järjestelyjen myötä tunnen jo sangen hyvin hopeasompahiihtäjämme, joten hiihtäjien tukeminen ja auttaminen lähtötouhuissa onnistui ongelmitta. Kiirettä oli muutamissa sarjoissa, mutta sehän johtui vain positiivisesta asiasta, nimittäin hiihtäjien runsaudesta. Lähtöluettelosta löytyi lauantaina 60 piirimme hiihtäjää, joista 55 oli paikalla. Muutama sairastuminen tapahtui, mutta hieno joukko pääsi kilpailemaan HS-2013 menestyksestä ja nauttimaan isojen kisojen tunnelmasta. Hakalan Matti luotsasi meidän M13 sarjan pojat lähtöön ja Matti vastasi myös KePHi:n seurojen varaamasta yhteisestä voitelutilasta.  Kiitos Matille! Ylpeänä voin sanoa, että Keski-Pohjanmaan hiihtäjät toimivat omatoimisesti, esimerkillisesti ja tsemppasivat iloisesti myös toisia piirimme hiihtäjiä. ☺

12 hiihtäjäämme sijoittuivat 25. parhaan joukkoon eli palkintosijoille. Annin tuoma mitali ja kahdeksan 10.sakkiin sijoittumista on todella hieno saavutus. Onnea kaikille! Jokaisessa sarjassa oli paljon kilpailijoita, joten oman parhaansa kun teki, saa olla tyytyväinen. Viesteissä tuli kaksi 10. sakkiin sijoittumista N 14 ja N 16 -sarjoissa, hienoa Reisjärvi ja Kalajoki. Myös Haapajärven 20. joukkoon sijoittumiset N 14 ja M 16-viesteissä olivat kelpo saavutukset.

Tulevissa kisoissa mennään sitten uusia tavoitteita kohti! N/M 16-vuotiaat olivat nyt viimeistä vuotta näissä kisakarkeloissa ja uudet N/M 13-sarjalaiset tulevat ensi vuonna mukaan, kun tämä suuri kisatapahtuma järjestetään oman piirimme alueella, Kalajoella. Ensi viikonloppuna kilpaillaan Kalajoella esikisatunnelmissa ja samalla kerätään vielä Kp-cup pisteitä. Piiriviestijoukkueemme (Tomi, Tiia, Tuure, Elina, Joona ja Anni) kilpailee sunnuntaina Salpausselällä 23:a muuta piirijoukkuetta vastaan. Toivotaan onnea ja menestystä kovalle joukkueellemme!

Oikein hyvää kevättalven jatkoa hiihtäjille ja heidän huoltojoukoilleen! Kisoissa tavataan!

HS-piiripäällikkö, Marita Seppälä

Tulokset >klick<