Valmennus

OHJEITA JA TIETOA PIIRIVALMENNUSASIASTA

Piirivalmennukseen voivat hakea Keski-Pohjanmaan piirin 13-23 -vuotiaat hiihtäjät. Kesällä oman piirin alueella järjestetään päiväharjoituksia kaikille piirivalmennusikäluokille yhteistyössä seurojen kanssa. Kesän päiväharjoituksen sisältyvät valmennusryhmän kausimaksuun. Piirin alueella tapahtuvasta kesäajan valmennuksesta vastaavat järjestävät seurat. Vuokatin leireillä Elinan lisäksi valmennuksessa on mukana hänen rekrytoimanaan 2-4 valmentajaa.

Kaikki piirivalmennukseen valitut maksavat kausimaksun, joka kattaa piirivalmennuksen. Kausimaksu on 70 euroa (tai 100 euroa). Tästä maksusta ei makseta piiritukea. Kausimaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä harjoitusta.

Ne urheilijat, jotka valitaan ykkösryhmään HS/SM/KLL ja K-P cupin menestyksen perusteella, saavat leireistä piiritukea. Asiaa tarkennetaan valintakirjeessä.

Harjoitusten ja leirien ajankohdat, paikat, aikataulut ja sisällöt ilmoitetaan KePHin nettisivuilla ja mahdollisesti jo valintakirjeessä. Harjoituksiin ja leireille ilmoittaudutaan KePHin nettisivujen kautta. Niille Vuokatin leireille, joille osallistuvat kaikki ikäluokat, järjestetään yhteiskuljetus.

Piirivalmennukseen hakemisella sitoudutaan osallistumaan pm-, K-P cupin ja SM-kilpailuihin, piiriviestiin sekä sääarvausten myyntiin. Sääarvauksen tuotto mahdollistaa suurelta osin piirivalmennuksen toteuttamisen ja 1-ryhmäläisille maksettavan tuen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että sääarvausten myynti saadaan edellisvuosia paremmin toteutettua. Mikäli piirivalmennusryhmään valittu ja sitoumuksen allekirjoittanut nuori ei osallistu sääarvausten myyntiin, laskutetaan häneltä 30 euron lisämaksu. Piirivalmentajan alaiseen valmennukseen EI VOI osallistua, mikäli sitoumuslomake on palauttamatta!

Tiedustelut:

Elina Mäkitalo, (p. 050-5455 267) tai Tiina Koskela (p. 040-219 2179).


TÄYTÄ HAKULOMAKE KEPHIN NETTISIVUILLA JA SKANNAA TAI VALOKUVAA SITOUMUSLOMAKE ALLEKIRJOITETTUNA SEKÄ TALLENNA SE KONEELLESI. PALAUTA HAKEMUS JA SITOUMUSLOMAKE LIITTEENÄ VIIMEISTÄÄN 15.5.2020 KLO 23:59 MENNESSÄ!

(Huom! Myöhästyneet hakemukset siirtyvät automaattisesti 2. ryhmään.)

Palauta hakemuksen mukana myös sitoumuslomake. MUISTATHAN LUKEA SITOUMUSTEKSTIN ENNEN ALLEKIRJOITUSTA!

Mikäli sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta piirivalmennukseen, niin ota yhteyttä KePHin toimistoon 0440-916 080, arkisin klo 8-16.

Mikäli et saa sitoumuslomaketta liitettyä hakemukseen, niin palauta se postitse osoitteeseen:

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry
Torikatu 16 A 2
67100 Kokkola

Kalle Lassila ja Ville Nousiainen

Kephi suosittelee hopeasompaikäisten hiihtoharjoittelun tukemiseen seuraavia Kalle Lassilan ja Ville Nousiaisen valmennuspaketteja.
Tutustuhan paketteihin tarkemmin sivulta:  

https://koutsi365.fi/collections/hopeasompavalmennus

I-RYHMÄLÄISET HUOMIO!

Muistattehan hakea piirin tuen vuoden 2020 piirileirityksistä, joihin olette osallistuneet.
Lähettäkää kopiot leirilaskuista, kopiot maksuista sekä tuen saajan IBAN-tilinumero KePHin toimistoon:

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry
Torikatu 16 A 2
67100 Kokkola

Tuki on haettava 31.12.2020 mennessä!


Mikäli haluat saada tuen tilillesi ennen joulua, huolehdi siitä, että vaaditut kuitit ovat KePHin toimistossa maanantaina 14.12.2020 mennessä.

============================================================