Valmennus

OHJEITA JA TIETOA PIIRIVALMENNUSASIASTA

Piirivalmennukseen voivat hakea Keski-Pohjanmaan piirin 13-23 -vuotiaat hiihtäjät (eli 2010-2000 -syntyneet). Kesällä oman piirin alueella järjestetään päiväharjoituksia kaikille piirivalmennusikäluokille yhteistyössä seurojen kanssa. Kesän päiväharjoituksen sisältyvät valmennusryhmän kausimaksuun. Piirin alueella tapahtuvasta kesäajan valmennuksesta vastaavat järjestävät seurat. Vuokatin leireillä Johannan lisäksi valmennuksessa on mukana hänen rekrytoimanaan 1-2 valmentajaa.

Kaikki piirivalmennukseen valitut maksavat kausimaksun, joka kattaa piirivalmennuksen. Kausimaksu on 70 euroa (tai 100 euroa). Kausimaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä harjoitusta.

 

Harjoitusten ja leirien ajankohdat, paikat, aikataulut ja sisällöt ilmoitetaan KePHin nettisivuilla ja mahdollisesti jo valintakirjeessä. Harjoituksiin ja leireille ilmoittaudutaan KePHin nettisivujen kautta. Vuokatin leireille on mahdollista järjestää yhteiskyyditys, vastaattehan kyselyyn kyydin tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Piirivalmennukseen hakemisella sitoudutaan osallistumaan pm-, K-P cupin ja SM-kilpailuihin, piiriviestiin sekä sääarvausten myyntiin. Sääarvauksen tuotto mahdollistaa suurelta osin piirivalmennuksen toteuttamisen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että sääarvausten myynti saadaan edellisvuosia paremmin toteutettua. Mikäli piirivalmennusryhmään valittu ja sitoumuksen allekirjoittanut nuori ei osallistu sääarvausten myyntiin, laskutetaan häneltä 30 euron lisämaksu. Piirivalmentajan alaiseen valmennukseen EI VOI osallistua, mikäli sitoumuslomake on palauttamatta!

Tiedustelut:

Johanna Huntus, (p. 040-1890094 ) jonnu95@hotmail.com

tai Kirsi Paaso, kirsi.paaso@tehofilter.fi, (p. 040-8281995)

 


TÄYTÄ HAKULOMAKE KEPHIN NETTISIVUILLA JA SKANNAA TAI VALOKUVAA SITOUMUSLOMAKE ALLEKIRJOITETTUNA SEKÄ TALLENNA SE KONEELLESI. PALAUTA HAKEMUS JA SITOUMUSLOMAKE LIITTEENÄ VIIMEISTÄÄN 26.5.2022 KLO 23:59 MENNESSÄ!

 

Palauta hakemuksen mukana myös sitoumuslomake. MUISTATHAN LUKEA SITOUMUSTEKSTIN ENNEN ALLEKIRJOITUSTA!

Mikäli sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta piirivalmennukseen, niin ota yhteyttä KePHin toimistoon 0440-916 080, arkisin klo 8-16.

Mikäli et saa sitoumuslomaketta liitettyä hakemukseen, niin palauta se postitse osoitteeseen:

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry
Torikatu 16 A 2
67100 Kokkola