Koulutus

LUMILAJIT LIIKUTTAVAT 29.1.2019

Paikka: Köykärin hiihtomaja, Hiihtotie 7, 67600 Kokkola

LUMILAJIT LIIKUTTAVAT -SEURAKOULUTUS (2h) klo 17:30-19:30

Käytännönläheinen koulutus eri lajien seurojen hiihtokoulujen ja liikuntakerhojen vetäjille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Seuramentor ohjaajien tukena -hankkeen kanssa. Koulutuksen hinta: 15 eur, sis. materiaalit ja koulutuksen.

Ilmoittautumiset 22.1.2019 mennessä www.kepli.ingo.fi.

LUMILAJEJA OPETTAJILLE (3h) klo 14:00-17:00

Innostavaa, kehittävää, monipuolista liikuntataitojen oppimista lumella uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Lumilajeissa opitaan maastohiihtoa, mäkihyppyä ja ampumahiihtoa sekä suksitaituruutta suksicrossin avulla. Tunnit voidaan toteuttaa missä vain ja ilman aiempaa kokemusta lumilajeista.

Koulutus soveltuu: liikuntaa ohjaaville opettajille, varhaiskasvattajille sekä muille kiinnostuneille

Kokonaisuus sisältää:koulutuksen ja materiaalit opettajille, leikkejä ja pelejä liikuntatunneille, tuntisuunnitelmia eri tasoisille oppilaille. Tukimateriaaleja: 60 suksitaituruusvideot, Leikit, pelit ja viestit -oppaan, värityskuvia

Koulutuksen hinta: 20 eur / hlö, mukaan mahtuu 20 hlöä.

Ilmoittautumiset netin kautta osoitteessa www.kepli.ingo.fi 22.1.2019 mennessä.

Tiedustelut: Petri Harsunen, Kepli, 0400-365 607, petri.harsunen@kepli.fi taiSandra Jutila, 040-6694 462, sandra.jutila@hiihtoliitto.fi

Tässä linkki Hiihtoliiton videomateriaaleihin, joita kannattaa hyödyntää hiihtokoulun harjoitteita suunniteltaessa!

http://www.hiihtoliitto.fi/lumilajitliikuttavat/lumilajejaopettajille/

HIIHDON 1-TASON OHJAAJAKOULUTUS (3h + 5h)

Keski-Pohjanmaan Liikunta järjestää yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Hiihdon sekä Suomen Hiihtoliiton kanssa 1-tason hiihdon ohjaajakoulutuksen. Koulutus soveltuu uusille/aloitteleville ohjaajille!

Koulutus on kaksiosainen ja koostuu Tervetuloa ohjaajaksi -koulutuksesta, jossa tavoitteena on antaa aloitteleville ohjaajille perustietoja ja -taitoja 6-12 vuotiaiden lasten ohjaamisesta sekä innostaa heitä ohjaajapolulla. Koulutuksen sisältöalueet ovat lasten liikunnan ja urheilun lähtökohdat, ohjaajana ja valmentajana toimiminen ja ohjaamisen perusteet. Toinen osio on Hiihtoliiton lajikoulutus, jossa syvennytään hiihtoharjoitteisiin ja ohjaamiseen käytännössä.