SYYSKOKOUS / SYYSPARLAMENTTI

17.11.2005

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n sääntömääräinen syyskokous / hiihdon syysparlamentti pidettiin Ylivieskassa 16.11.2005.

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n syyskokous pidettiin Ylivieskassa 16.11.2005. Paikalla oli noin 30 osallistujaa 10 eri seurasta. Ylivieskan kaupungin tervehdyksen esitti kaupunginjohtaja Asko Ojamäki.

KePHin puheenjohtaja Reijo Alakoski kertasi puheenvuorossaan menneen talven erinomaista keskipohjalaista hiihtomenestystä. Valtakunnallisessa seuraluokittelussa Keski-Pohjanmaa löytyy kuudennelta tilalta kaikkiaan 19 alueen joukossa. Myös Keski-Pohjanmaalla järjestettävien arvokilpailujen sarja saa jatkoa, sillä Valio Viestin valtakunnallinen finaali hiihdetään Kalajoella maaliskuussa. Pyhäjärvi on taas puolestaan yksi kolmesta vuoden 2007 miesten ja naisten SM-kilpailujen järjestäjistä Keuruun ja Valkeakosken lisäksi.

Kokouksessa vahvistettiin ensi vuoden talous- ja toimintasuunnitelmat. Jäsenmaksun suuruudeksi vahvistettiin edelleen 50 euroa. K-P:n Hiihdon hallitukseen valittiin erovuoroisista jäsenistä Kari Lassila, Heikki Haapala ja Hannu Karstunen uudelleen. Uutena jäsenenä hallitukseen tuli Terttu Timonen Halsualta. Päätettiin myös, että talous-, kilpailu-, nuoriso- ja harrastevaliokunnat jatkavat ja valittiin niiden jäsenet. Tilintarkastajiksi valittiin Eero Korkeaniemi ja Hannu Lounasto sekä varamiehiksi Pekka Nikula ja Erkki Lehtosaari.

Kokouksessa palkittiin keskipohjalaisena hiihtoseurana Paavon ja Tarmon pytyllä Kalajoen Junkkarit. Seura sijoittui valtakunnallisessa seuraluokittelussa sijalle 21 jääden valioluokan rajasta vain 6.8 pistettä. Reisjärven Pilke teki historiaa ollen ensimmäinen seura, joka voitti samana vuonna sekä hopeasompa-ikäisten Keskipohjanmaa-cupin ja sai myös Aarren pytyn. Maakuntaviestin sääarvausmyynnin voittajana muistettiin Väinö Niemeä.

Hallituksen kokoonpano >>

Valiokuntien jäsenet >>