Keski-Pohjanmaalle menestystä Hopeasommassa!

13.3.2007

Kuvassa M14 sarjan voittajakolmikko vasemmalta lukien: Antti Ojansivu Ylöjärven Ryhti, Matti Hiironen Kokkolan Veikot, Aleksi Marjoneimi Haapajärven Kiilat

Keski-Pohjanmaan Hiihdon jäsenseurojen nuoret hiihtäjät menestyivät Ylitornion Ainiovaaralla hiihdetyissä Hopeasompa kisoissa mainiosti.

Hopeasomman loppukilpailut hiihdettiin Ylitornion Ainiovaaralla 2.-4.3.2007.

Perjantaina aloitettiin sprinttihiihdolla. Tyyli oli perinteinen ja matkan pituus 800 metriä. Toholammin Urheilijoiden Timo Hakala oli karsintojen seitsemäs. Näin ollen hän hiihti B-finaalissa taistellen tiukasti sen voitosta. Timo oli lopulta B-finaalin toinen ja loppusijoitus oli kuudes.

Lauantaina hiihdettiin henkilökohtaiset vapaan tyylin matkat. Tällöin Kokkolan Veikkojen Matti Hiironen voitti 14-vuotiaiden sarjan. Menestystä täydensi Haapajärven Kiilojen Aleksi Marjoniemen kolmas sija samassa sarjassa.

Kisojen viimeisenä päivänä olivat vuorossa viestit. Haapajärven Kiilojen M14 joukkue (Aleksi Marjoniemi, Matias Nyrhinen, Matti Keskitalo) sijoittuivat yhdeksänneksi. Tyttöjen vastaavan ikäluokan sarjassa Toholammin Urheillijoiden joukkue (Jenni Leppänen, Veera Isosaari, Janica Niskala) oli myös yhdeksäs. Hyvän menestyksen täydensi M16 sarjassa Toholammin Urheilijat (Timo Hakala, Rami Etelämäki, Tuomas Saviluoto) kuudennella sijallaan.