LUMILYHDYILLÄ VAROJA SEURALLE

21.10.2008

Lumilyhty-arpoja myymällä voit kerätä varoja seuralle/jaostolle. KePLin kautta myös pienet myyntierät.

LUMILYHDYILLÄ VEROVAPAATA RAHAA SEURALLE/JAOSTOLLE

KePLi tarjoaa nyt myös vaihtoehdon mikäli haluat kokeilla arpojen myyntiä pienemmässä mittakaavassa. Olemme hankkineet toimistollemme käsivaraston arpoja palautusoikeudella. Provision osuus on siis 2 €. Seura voi ottaa myyntiin pienempiä eriä Lumilyhtyjä, minimierän ollessa vain 10 arpaa. Myyntiaikaa on 16.12.2008 asti. Myymättä jääneet Lumilyhty-arvat on palautettava toimistolle 17.12.2008 mennessä, joten postitse tehtävät palautukset on jätettävä postin kuljetettavaksi 16.12.2008. Myytyjen arpojen osalta seura tilittää 3 €/myyty arpa KePLin tilille OP 516200-240708, viestiin merkintä: "seuran lyhenne/xx kpl Lumilyhtyjä". Mikäli myymättömiä arpoja ei ole palautettu määräpäivään mennessä tulee ne tilittää em. ohjeen mukaisesti KePLin tilille. Yhteyshenkilö KePLissä Seija Myllymäki, (06) 8321 300.

Kokkolan ja Pietarsaaren Prismoissa on Lumilyhty-arpojen myyntipiste. Seura voi varata sen käyttöönsä KePLin toimiston kautta. Alkuun annamme vuoroja/seura yhden arkipäivän (ma-to) ja yhden viikonlopun päivän (pe-su). Mikäli päiviä jää varaamatta voi seura saada myös lisämyyntipäiviä. (S-ryhmän oma arpojen myynti alkaa vasta marraskuun puolessa välissä.)
Varaukset: (06) 8321 300
Myös muut S-ryhmän myymälät ovat mukana yhteistyössä ja ottamalla yhteyden suoraan myymäläpäällikköön voit varata myyntiajan myös oman paikkakuntasi myymälästä.

Mikäli haluatte myydä arpoja 50%:n myyntipalkkiolla voit tehdä arpatilauksen osoitteessa: www.lumilyhty.net, josta löydät myös lisätietoja ja myyntivinkkejä.