GEPARDIN YLEISURHEILUKIERTUE

24.10.2008KePLi:n ja KePY:n YU-kiertue tarjoaa eri lajien harrastajille oivan mahdollisuuden monipuolistaa harjoitteluaan

- Gepardin Yleisurheilu –kiertue on tarkoitettu kaikille 9-15-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita, innostuneita ja halukkaita oppimaan yleisurheilun lajitaitoja. Kiertueella ei tarvitse olla aikaisempaa lajikokemusta. Kiertueen kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, joille laji on tuntematon tai jo vähän tuttu sekä lajia jo harrastavat, viestittää KePLi:ssä liikuntaneuvojaksi opiskeleva Jenna Ketonen kiertueen perusideasta.

- Tarjoamme myös muiden lajien lapsille ja nuorille oivan mahdollisuuden tulla monipuolistamaan harjoitteluaan yleisurheilun parissa, kertoo kiertueen isähahmo yleisurheiluvalmentaja Jouko Salmela Kälviältä.

 

Kiertueen aikana vieraillaan 11 paikkakunnalla, järjestetään 36 lajivalmennustapahtumaa sekä päätöshuipentuma toukokuun lopulla Kokkolassa. Järjestäjät odottavat tapahtumiin yhteensä 1000 lasta ja nuorta.

 

Tilaisuuksiin voi osallistua kuka vaan lajista riippumatta. Ideana on, että lapset ja nuoret tulisivat kokeilemaan lajia ja löytämään itselleen sopivan lajin. 

- Haluamme edistää lasten ja nuorten liikuntaharrastamista ja saada liikunnanharrastajamääriä kasvuun ja tämä on yksi keino siihen. Lisäksi haluamme auttaa KePY:ä kiertueen toteutuksessa, perustelee KePLi:n aluejohtaja Petri Harsunen maakunnallisen SLU-alueen mukanaoloa kiertueelle.

 

Kiertueen järjestävät Keski-Pohjanmaan Yleisurheilu ry ja Keski-Pohjanmaan Liikunta ry yhteistyössä Keskipohjanmaa –lehden ja KePyn jäsenseurojen kanssa. KePyn rooli kiertueen järjestämisessä painottuu lajivalmennusiltojen järjestelyihin. KePLi puolestaan vastaa kiertueen viestinnästä, kotisivujen päivittämisestä ja ilmoittautumisten vastaanottamisesta. Keskipohjanmaa –lehden kanssa yhteistyötä tehdään markkinoinnin saralla. Seurat vastaavat käytännössä lajivalmennusiltojen toteutuksesta.


Lisätietoja:

Keski-Pohjanmaan Yleisurheilu ry: 
Jouko Salmela, 040 – 5814 090

Helinä Marjamaa, 043 – 8200 942

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:       
Jenna Ketonen, 044 – 0916 076
Petri Harsunen, 0400 – 365 607Lisätietoja: http://www.kepli.com/gepardin_yleisurheilu-kiertue/