KePHin syyskokous

21.11.2008

Kokousväkeä Nivalan Pyssyhovissa.
Kokousväkeä Nivalan Pyssyhovissa.
Reijo Alakoski valittiin neljännelle kaudelle KePHin puheenjohtajaksi.
Reijo Alakoski valittiin neljännelle kaudelle KePHin puheenjohtajaksi.

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n syyskokous pidettiin Nivalassa 20.11.2008

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n syyskokous järjestettiin tänä vuonna Nivalassa, Pyssymäen Pyssyhovissa. Paikalla oli 23 kokousedustajaa yhdeksästä eri jäsenseurasta. Tilaisuuden avasi KePHin puheenjohtaja Reijo Alakoski toivottaen kokousväen tervetulleeksi ja luoden katsauksen SHL:n tämänhetkiseen tilanteeseen. Katsauksessa hän keskittyi liittovaltuuston kokouksessa tehtyihin päätöksiin.
Nivalan kaupungin tervehdyksen kokouksessa esitti Ari Ohtamaa. Hän toi esille Nivalan kapupungin liikuntapaikkojen hoitamiseen liittyviä asioita.

Syyskokousväki valitsi Reijo Alakosken jatkamaan puheenjohtajana. Hallituksen erovuoroisista jatkavat Raimo Jylhä ja Osmo Ylisuvanto. Uusia hallituksen jäseniä ovat Helvi Pajala (KaJu) ja Marja-Liisa Hiironen (KV). Näin hallituksen kokoonpano kasvoi yhdellä henkilöllä.

Talousvaliokunta ja kilpailuvaliokunta jatkavat entisellä kokoonpanolla.
Nuorisovaliokuntaan tuli pari muutosta. Uusia jäseniä ovat Sauli Nurkkala Alavieskasta ja  Kaisa Laakkonen Kälviältä.
Harrastevaliokunta niinikään muuttui hieman. Uusia jäseniä ovat Ari Ohtamaa Nivalasta, Erkki Ahtiainen Kokkolasta ja Satu Heinoja Kokkolasta.

Kokouksessa käytiin läpi ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma, jotka hyväksyttiin sellaisenaan. Tilintarkastajiksi valittiin jatkamaan Eero Korkeaniemi ja Hannu Lounasto.

Muita asioita käsiteltäessä Tarmo Ängeslevä kertoi tulevan maakuntaviestin järjestelyjen olevan hyvässä käynnissä. Yleisöodotus on noin 7000 ja kilpailujoukkueiden osallistujamäärän odotetaan olevan 50-60 joukkuetta. Kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja Kauko Tikkanen kertoi sääntömuutoksista, jotka koskevat kansallisia kisoja.