ROVANIEMEN LEIRIN LISÄINFO

11.11.2008

Lisätietoa ja ohjeita Rovaniemen leirille lähtijöille.

INFOA ROVANIEMEN LEIRISTÄ 

Epätietoisuuden vuoksi, vielä lisäinfoarmaatiota Rovaniemen leiristä. 
Junan saapuessa Rovaniemelle, leiriläisiä odottavat valmiiksi tilatut taksit rautatieasemalla. Taksit kuljettavat leiriläiset Lapin Urheiluopistolle (matkan pituus n. 4km, varaa pieni taksiraha!), jossa jokainen täyttää hotellin sisäänkirjautumiskortin (kirjoita korttiin osoite, johon lasku leiristä lähetetään jälkikäteen)... Muistakaa ilmoittaa Hannalle, mikäli tulette eri junalla kuin Kokkolasta 04.50 lähtevällä. Myös mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa toimiston lisäksi myös Hannalle.

Tämän jälkeen majoitumme Ounasvaaran lakituville mökkeihin, jotka sijaitsevat n. 500 m, päässä urheiluopistolta. Myös valmentajat majoittuvat samoihin tiloihin.
Ruokailut ja sisällä tehtävät harjoitteet suoritamme Urheiluopiston tiloissa. Ensilumenlatu lähtee myös Urheiluopiston vierestä!
 
Varustelistan näet leiriohjelman yhteydestä, ja tämän lisäksi muista taas huomioida viimeinen ruokailuajankohta, ja mahdoliset omat eväät, sekä taskurahaa. 
Urheiluopistolta on matkaa lähimpään kauppaan n. puoli kilometriä, ja voimme käydä siellä nuorimpien kanssa yhdessä, jotta kaikki varmasti löytävät perille.
 

Mikäli vielä herää kysymyksiä, soitelkaa tai ottakaa sähköpostitse yhteyttä. Pyrin vastaamaan aina kun työt sen sallivat! 

t. Hanna Kemppainen /044-5090984   hannakem@gmail.com  

Tuulia Ahola/ 0408217487