KÄLVIÄLLÄ HIIHDETÄÄN, EI HIIHDETÄ, HIIHDETÄÄN, EI HIIHDETÄ...

8.1.2010

Niin siinä vaan taas kävi että kälviäläiset hävisivät pakkaselle. Maakuntaviesti siiryi kovan pakkasen vuoksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Kälviällä hiihdetään, ei hiihdetä, hiihdetään, ei hiihdetä…

 

Loppiaisena hiihdettäväksi aiottu Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti Kälviällä koki taas pakkastappion. Aamulla pakkanen paukkui yli -19 asteen voimalla.

Tuomarineuvosto kokoontui klo 8.00 tekemään päätöstä voidaanko hiihtää. Tunnin neuvottelujen jälkeen neuvosto esitti, että maakuntaviesti hiihdetään 6.osuuksisena. Eli 16-vuotiaiden osuudet jäisivät pois.  Joukkueenjohtajat omassa palaverissaan hylkäsivät tämän esityksen.

Klo 10 aikaan tuomarineuvosto ilmoitti yksimielisesti tehdyn lopullisen

päätöksen viestin siirtämisestä. Samaan aikaan mittari näytti vielä –19,3 astetta, joten tehty päätös oli viisas, vaikka se järjestäjille olikin kova pala.

Siirtopäätöksestä ilmoitti totiset miehet; kilpailunjohtaja Jukka Löytynoja, kisaorganisaation puheenjohtaja Kauko Ojala ja maakuntaviestityötyhmän ja samalla Tarmon puheenjohtaja Tuomo Hankaniemi. He välittivät kiitoksen 350 hengen ahkeralle talkoojoukolle, toivoen, että samalla innolla ja tarmokkuudella yritetään myöhemmin uudelleen.

Neuvottelut siirtopäivästä käynnistetään välittömästi. Varapäiväksi oli alustavasti suunniteltu sunnuntaita 31.1. mutta mikäli se ei sovi, viesti siirtynee maaliskuulle.  Tykkilumella tehdyt ladut pysyvät hyvässä kunnossa maaliskuullekin.

Lunastettu käsiohjelma käy pääsylippuna siirtopäivän viestiin.Lisätietoja: http://www.kpviesti2010.net/