HEIKKI HAAPALA UUSI PUHEENJOHTAJA

23.11.2010

10-vuotis juhlakokouksessa palkitut
Kuva: Reisjärvi-lehti
10-vuotis juhlakokouksessa palkitut Kuva: Reisjärvi-lehti
Kuva: Reisjärvi-lehti
Kuva: Reisjärvi-lehti

Keski-Pohjanmaan Hiihdon syyskokous valitsi Juhlakokouksessaan Reisjärvellä KepHin uudeksi puheenjohtajaksi kokkolalaisen Heikki Haapalan.

Heikki Haapala uusi puheenjohtaja

Keski-Pohjanmaan Hiihdon syyskokous valitsi Juhlakokouksessaan Reisjärvellä KepHin uudeksi puheenjohtajaksi kokkolalaisen Heikki Haapalan.

Haapala on kuulunut KepHin hallitukseen vuodesta 2002 alkaen, jatkossa Haapala toimii myösKeski-Pohjanmaan Hiihdon Liittovaltuutettuna, Suomen Hiihtoliiton liittovaltuustossa.
1993 alkaen hiihtojaostoon kuulunut ja vuodesta 2003 puhetta johtanut Reijo Alakoski luopui puheenjohtajuudestatultuaan valituksi Suomen Maastohiihdonpuheenjohtajaksi 2010 vuoden alusta.
 
Hallituksen erovuoroisista jatkavat Osmo Ylisuvanto ja Helvi Pajala. Uusia hallituksen jäseniä ovat Marita Seppälä, Arsi Kanala ja Jyrki Halonen. Hallituksessa jatkavat Kari Lassila, Maria Isosalo ja Petri Peltola.
 
Juhlakokouksessa oli läsnä 53 kokousedustajaa 14 jäsenseurasta. Puheenjohtajana toimi Teuvo Nyman. Suomen Hiihtoliiton tervehdyksen esitti toiminnanjohtaja Juha Viertola. Hän esitti tervehdyksessään mittavan katsauksen hiihtoliiton taloudelliseen tilanteeseen.
 
Varsinainen syyskokous vahvisti vuoden 2011 toiminta- ja taloussuunnitelman sekä päätti liittymis- ja jäsenmaksun suuruuden. Kokouksessa päätettiin myös seuraavan vuoden valiokunnista ja valittiin niihin jäsenet. Lisäksi valittiin kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt.
 
Ennen varsinaisen syyskokouksen alkua palkittiin vuoden hiihtoseura Kalajoen Junkkarit, kehittynein hiihtokoulu Haapajärven Kiilat sekä hiihdon parissa toimineita vaikuttajia ja yhteistyötahoja.