PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

10.1.2011


Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n uusi puheenjohtaja Heikki Haapala tervehtii keskipohjalaista hiihtoväkeä.

             Puheenjohtajan tervehdys

 
Haluan kiittää Teitä kaikkia, jotka uskoitte Keski-Pohjanmaan Hiihdon johtamisen tehtäväkseni. Samalla haluan vielä kiittää koko hiihtoväen puolesta Reijo Alakoskea pitkästä työstä hiihdon hyväksi.
 
Uusi juhlavuoden jälkeinen toimintakausi on jo käynnistynyt. Työt jatkuvat johdollani ja tässä toimii hyvänä apuna hallitus ja valiokunnat, joiden kokoonpanoihin ei ole tullut juurikaan muutoksia. Kuten jo aikaisemmin olen todennut, suuria muutoksia ei myöskään toiminnassamme tule tapahtumaan.
 
Loppiaisena hiihdettiin 60. Keskipohjanmaan maakuntaviesti Pyhäjärvellä. Tahdonkin antaa suuret kiitokset pyhäjärveläisille erittäin hyvin järjestetyistä kilpailuista. Kilpailijoita oli kiitettävästi, mutta mahtoiko yleisömäärää rajoittaa maakunnassa pitkään vallinnut kylmä sää vai jokin muu syy?
 
Taas kerran viestin voitti ylivoimaisesti Uudenkaarlepyyn joukkue. Jotta maakuntaviestin suuri suosio saadaan säilymään yleisön mielenkiinnon kohteena, on voittaneen kunnan ylivoima jatkossa estettävä meidän Keski-Pohjanmaan Hiihdon alaisten kuntien toimesta. Tässä meille on suuri haaste, mutta uskon, että määrätietoisella työllä tulemme onnistumaan. Tätä työtä auttamaan perustetun työryhmän haastava tehtävä on saada hiihdon pariin myös uusia nuoria hiihtäjiä tai jopa kokonaisia hiihtoperheitä. Meillä on myös paljon tehtävää tyttö- ja naishiihdon puolella, jotta saadaan heidän urheilullista tasoaan lähemmäksi valtakunnallista tasoa. Työryhmä on kokoontunut jo muutaman kerran ja seuraava kokoontuminen on helmikuussa.
Kilpailu- ja nuorisovaliokunnan tulee edelleen jatkaa määrätietoista valmennustyötä.
Hyvän taloudellisen tilanteen säilyttämiseksi jatkamme jo hyväksi havaittuja varainhankintakeinoja.
 
Toivon, että vuoden mittaan pystymme saavuttamaan asetettuja tavoitteita ja vastaamaan uusiin haasteisiin. Odotan innolla yhteistyötä niin vanhojen kuin uusienkin toimijoiden kanssa.
 
Tämän myötä toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta 2011!
 
Heikki Haapala