Hopeasomman loppukilpailut talvisissa olosuhteissa Kuhmossa

16.3.2018

Peppi Leppälä hopealle sprintissä

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna hiihdettiin Hopeasomman loppukilpailut Kuhmossa 2.-4.3.2018. Ensimmäisenä päivänä kilpamatkana oli sprintti vapaalla hiihtotavalla. Toisena päivän olivat vuorossa normaalimatkat perinteisellä ja viimeisenä päivänä, sunnuntaina, oli vuorossa viestit. Mukana kilpailemassa oli lukuisa joukko KEPHIn jäsenseurojen hiihtäjiä.

Perjantain sprintissä N14 sarjassa Reisjärven Pilkkeen Peppi Leppälä otti hopeaa. Himangan Urheilijoiden Alissa Oja oli myöskin N14 sarjan finaalissa ja hänen lopullinen sijoituksensa oli kuudes. Jaakko Mattila oli M16 sarjassa kahdeksas.

Lauantaina Peppi Leppälä oli jälleen lähellä mitalia, ollen neljäs N13 sarjassa 3 kilometrin matkalla. Jaakko Mattila oli edellisen päivän sprintin tapaan tänäänkin kahdeksas sarjassa M16 matkalla 8 kilometriä.

Sunnuntain viesteissä piirin parhaasta sijoituksesta vastasi Kalajoen Junkkarien tyttöjoukkue N16 (Alisa Vuollet, Friida Kivistö, Iida Vuollet). He olivat viestissä sijalla 12.