PIIRIVALMENNUKSEEN HAKU KÄYNNISSÄ

4.5.2018

Piirivalmennukseen voivat hakea Keski-Pohjanmaan piirin 13-23-vuotiaat hiihtäjät. Piirivalmentajana jatkaa Elina Mäkitalo ja kesäajan valmennuksista vastaavat alueen seurat yhteistyössä Elinan kanssa.

OHJEITA JA TIETOA PIIRIVALMENNUSASIASTA

Piirivalmennukseen voivat hakea Keski-Pohjanmaan piirin 13-23-vuotiaat hiihtäjät. Kesällä oman piirin alueella järjestetään päiväharjoituksia kaikille piirivalmennusikäluokille yhteistyössä seurojen kanssa. Kesän päiväharjoitukset sisältyvät valmennusryhmän kausimaksuun. Piirin alueella tapahtuvasta kesäajan valmennuksesta vastaavat järjestävät seurat. Vuokatin leireillä Elinan lisäksi valmennuksessa on mukana hänen rekrytoimanaan 2-4 valmentajaa.

Kaikki piirivalmennukseen valitut maksavat kausimaksun, joka kattaa piirivalmennuksen. Kausimaksu on 70€ (tai 100 €). Tästä maksusta ei makseta piiritukea. Kausimaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä harjoitusta.

Ne urheilijat, jotka valitaan ykkösryhmään HS/SM/KLL ja K-P cup/pm-menestyksen johdosta, saavat leireistä piiritukea. Asia tarkentuu valintakirjeessä.

Harjoitusten ja leirien ajankohdat, paikat, aikataulut ja sisällöt ilmoitetaan KePHi:n nettisivuilla ja mahdollisesti jo valintakirjeessä. Harjoituksiin ja leireille ilmoittaudutaan KePHi:n nettisivujen kautta. Vuokatin leireille, jonne menevät kaikki ikäluokat, järjestetään yhteiskyyditys.

Piirivalmennukseen hakemisella sitoudutaan osallistumaan Pm-, K-p cupin ja SM-kilpailuihin, piiriviestiin sekä myymään sääarvauksia. Sääarvauksen tuotto mahdollistaa suurelta osin piirivalmennuksen toteuttamisen ja 1-ryhmäläisille maksettavan tuen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että sääarvausten myynti saadaan edellisvuosia paremmin onnistuneeksi. Mikäli piirivalmennusryhmään valittu ja sitoumuksen allekirjoittanut nuori ei osallistu sääarvausten myyntiin, laskutetaan häneltä 30 euron lisämaksu. Piirivalmentajan alaiseen valmennukseen EI VOI osallista, mikäli sitoumuslomake on palauttamatta!

Tiedustelut: Elina Mäkitalo (p. 050-5455 267) tai Jouko Tyynelä (p. 0400-323 948).

TÄYTÄ HAKULOMAKE KEPHIN NETTISIVUILLA JA SKANNAA TAI VALOKUVAA SITOUMUSLOMAKE ALLEKIRJOITETTUNA SEKÄ TALLENNA SE KONEELLESI. PALAUTA HAKEMUS JA SITOUMUSLOMAKE LIITTEENÄ VIIMEISTÄÄN 13.5.201  KLO 23:59 MENNESSÄ!                             

(Huom! Myöhästyneet hakemukset siirtyvät automaattisesti 2. ryhmään.)  

Palauta hakemuksen mukana myös sitoumuslomake. MUISTATHAN LUKEA SITOUMUSTEKSTIN ENNEN ALLEKIRJOITUSTA!                                    

Mikäli sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta piirivalmennukseen, niin ota yhteyttä KePHin toimistoon 0440-916 080, arkisin klo 8-16.

Mikäli et saa sitoumuslomaketta liitettyä hakemukseen, niin palauta se postitse osoitteeseen: Keski-Pohjanmaan Hiihto ry, Torikatu 16 A 2, 67100 Kokkola