Sport Jatulit ilmestyi

10.10.2011


Sport Jatulit -syksy/talvi 2012 -numero sisältää mm. kuntohiihtokalenterin ja jutun Hiihtosirkus-hankkeesta

 

Keski-Pohjanmaan liiton VIMMA-hanke julkaisi yhdessä Keplin kanssa kulttuurin, matkailun ja liikunnan syksy-talvi -teemanumeron

 Sport Jatulit -lehti on tarkoitettu jaettavaksi liikuntapaikoilla, urheilu- ja liikuntatapahtumissa sekä liikunnan harrastajille ja penkkiurheilijoille!


Sport Jatulit -lehti kertoo alkaneen syksyn kuntoilu- ja liikuntatapahtumista laajalla Keski-Pohjanmaan alueella. Lisäksi lehdessä julkaistaan hiihtoon, perheliikuntaan ja työpaikkaliikuntaa liittyviä teemajuttuja. Myös penkkiurheilijoille on tarjolla koottu paketti mm. Lentopallon ja Futsalin ylimpien sarjatasojen kotiotteluohjelmista sekä kuntoilijoille alueen laturetkikalenteri. Lisää tapahtumia löytyy Keplin nettisivuilta (www.kepli.fi).

 
Sport Jatulit -lehti täydentää aiemmin kulttuuri- ja matkailutoimijoiden kanssa julkaistua Jatulit -konseptia. Lehden julkaisijana toimi Keski-Pohjanmaan liiton markkinointi- ja viestintähanke - Vimma. Yhteensä 52-sivuisen nelivärilehden painosmäärä on 15 000 kappaletta. Lehteä jaetaan myös kulttuuri- ja matkailutoimijoiden kautta sekä Halpa Hallin myymälöissä. Otamme mielellään palautetta ja kehitysideoita lehden sisältöön.


Palautetta ja lisätietoja voi antaa Keplin toimistolle puh. (06) 8321 300 tai toimisto@kepli.fi