KESKIPOHJANMAA-CUP 2012 ALKAA!

5.1.2012


Tulevana viikonloppuna käynnistyy Keskipohjanmaa-cup 2012 Pyhäjärvellä sprinttihiihdoilla.

KESKIPOHJANMAA-CUP 2012 alkaa tulevana viikonloppuna sprinteillä Pyhäjärvellä. Tänä vuonna yhteiscup-kisaa on hiukan uudistettu. Kp-cupiin on lisätty normaalimatkan yhteislähtökisa, jota on myös ”kentältä” toivottu. Kaikkiaan hiihdetään neljä henkilökohtaista osa-kilpailua: sprintti, pitkä matka, normaalimatka ja normaalimatkan yhteislähtö sekä viestit.

Henkilökohtaisissa kilpailuissa loppupisteisiin lasketaan kolmen parhaan kilpailun pisteet.  Tällöin esim. sairastumisen takia yhdestä kisasta poisjäänti ei estä menestymistä kokonais-tuloksissa. Jos hiihtäjät ovat tasapisteissä, väliaikalähdön normaalimatkan sijoitus määrää paremmuuden.
Seurojen välisessä kilpailussa lasketaan yhteen henkilökohtaiset pisteet kaikista neljästä osakilpailusta sekä viestipisteet (viestipisteet puolitetaan).
Kauden lopuksi palkitaan jokaisen sarjan kolme parasta sekä kolme parasta seuraa.
Toisessa kisassa eli tänä vuonna Reisjärvellä 15.1. pitkillä matkoilla sprinttien voittajat hiihtävät Keskipohjanmaa–cup liivit päällä.  Nivalassa 11.2. ja Kokkolassa 18.2. sarjojen johtajat hiihtävät Kp-cup liivit päällä. Keskipohjanmaa-cupia tukevat Keskipohjanmaa-lehti ja Halpa-Halli.
Tarkemmin Keskipohjanmaa-cupista näillä nettisivuilla ja 2011-2012 Keski-Pohjanmaa Hiihto ry hiihto-/ampumahiihtokalenterissa s. 33.
MENESTYSTÄ JA REHTIÄ KILPAILUKAUTTA KAIKILLE!