HOPEASOMPA 2012 TIEDOTE SEUROILLE JA HIIHTÄJILLE

13.2.2012

Hopeasompafinaali hiihdetään hiihdetään Valkeakoskella 25.-26.2.2012.

TIETOA JA OHJEITA SEUROILLE/HIIHTÄJILLE:

 Hopeasompa 25. - 26. 2 2012 Valkeakoskella

Hopeasompafinaalissa ei tänäkään vuonna ole kiintiöitä. Piirien täytyy kuitenkin ilmoittaa järjestäjille ne hiihtäjät, joilla on edustusoikeudet piirin kilpailujen perusteella. Nuorisovaliokunta on myöntänyt edustusoikeudet Nivalan Kp-cup normaalimatkan perusteella. Lisäksi on huomioitu sairastumiset ja muut ilmoitukset sekä talven muut kilpailut. Jos valittu hiihtäjä ei osallistu Hopeasomman loppukilpailuun Valkeakoskelle, hänen täytyy ilmoittaa asia Marita Seppälälle p.040-7604899  (klo 15 jälkeen tai viestillä) tai sähköpostitse marita.seppala@edu.haapajarvi.fi  viimeistään keskiviikkona 15.2.2012. Jos jonkun hiihtäjän nimi puuttuu listalta, ottakaa välittömästi yhteyttä Maritaan. Jokaisella, joka kuuluu seuraan, on oikean ikäinen ja omistaa Ski-passin tai lisenssin on mahdollisuus hiihtää Hopeasomman loppukilpailuissa. Hiihtäjät, joilta puuttuu tällä hetkellä numero, ilmoittakaa se s-postilla Maritalle.

Piiristä ilmoitetaan hiihtäjien edustusoikeus ja arvontaryhmiä varten kunkin sarjan kolme parasta. Varsinaisen ilmoittautumisen suorittaa kaikkien osalta AINA seuran edustaja käyttäen ilmoittautumispalvelua osoitteessa www.kilmo.fi

Seurat hoitavat ilmoittautumiset lisenssi/skipassinumeroineen perjantaina 17.2.2012 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kilmo.fi. Muulla tavalla, esim. sähköpostilla, ei ilmoittautumisia oteta! Seurat maksavat osallistumismaksut ilmoittautumisen yhteydessä. Jälki-ilmoittautuneita ei hyväksytä.

Viestijoukkueiden hiihtäjät ilmoitetaan hiihtojärjestyksessä www.kilmo.fi

Ilmoittautuminen suljetaan perjantaina 17.2 2012.

·         Ilmoittautumisajan päätyttyä muutokset viestin hiihtojärjestykseen tulee tehdä lauantaihin 25.2 klo 18.00 mennessä kilpailutoimistoon.

Viestijoukkueissa ei myöskään ole piirikiintiöitä. Joukkueen osallistuminen aluekilpailuun ei ole välttämättömyys, mutta suositeltavaa. Eturivin paikan saa joukkue, jonka nuorisovaliokunta informoi järjestäjille. Ilmoittautumiset tehdään kuitenkin seurojen toimesta. Viestijoukkueista on ilmoitettava aiottu kokoonpano hiihtojärjestyksineen. Viestijoukkueen hiihtojärjestyksen on oltava ilmoitetun mukainen (P+V+V). Väärällä nimellä hiihtäminen on hylkäysperuste. Viestijoukkueessa saa hiihtää 12-vuotias (s.-00), muttei henkilökohtaisessa kisassa. Poisjääneen viestijoukkueen tilalle ei voi ilmoittaa uutta. Myöskään viestijoukkueen lähtöpaikkaa ei voi testamentata. Hopeasompafinaalissa ei voi hiihtää sekajoukkueella.

Jokaisella ilmoitetulla hiihtäjällä, myös viestijoukkueen jäsenellä on oltava skipassi tai lisenssi.

Arvonta suoritetaan ma 20.2 2012 klo 18.00 Valkeakosken Hakan toimistolla. Lähtölistat luettavissa keskiviikkona 22.2 2012 klo 16.00 alkaen www.valkeakoskenhaka.fi

Sairastumisesta johtuvat poisjäännit täytyy myös ilmoittaa Maritalle, jotta kilpailijoita ei turhaan etsitä ja odotella lähtöpaikalla. (p.040-7604899)

Lisätietoja www.valkeakoskenhaka.fi

Kilpailijoille ja huoltajille tulee kisainfoa vielä lähempänä KePHi:n sivuille!