STIPENDIEN LUNASTUS 31.12.2012 MENNESSÄ

26.10.2012

Vuoden 2012 stipendit on lunastettava 31.12.2012 mennessä.

Tämän vuoden stipendien lunastus on alkanut. Täällä toimistolla on huomattu, että ohjeistus ei ole riittävää, joten tässä kertauksena ohjeita stipendin lunastamiseen:

- stipendi on lunastettava vuoden 2012 aikana
- kulutositteiksi hyväksytään 1.1.-31.12.2012 väliseltä ajalta:

  • harjoitus-, leiri- ja kilpailumatkakulut (oma auto 0,45€/km, mikäli olet käyttänyt junaa/linja-autoa/lentokonetta pitää stipendin mukana toimittaa alkuperäinen matkalippu, josta käy ilmi matka ja hinta (lentolipusta pitää käydä ilmi myös matkustajan nimi), majoituskulut)
  • välinekulut
  • varustekulut (kengät, vaatteet, muut varusteet)

Kuluiksi ei hyväksytä ruokailu- ja lisäravinnekuluja.

Matkalaskussa pitää näkyä päivämäärät, kellonajat, matkareitti, matkan tarkoitus ja kilometrimäärät. Katso liitteenä oleva valmennusrahaston matkalaskupohja.

Maksaessasi pankki- tai luottokortilla MUISTA PYYTÄÄ kuitti, josta näkyy mitä on ostettu. Pelkkä maksupäätteestä saatava kuitti ei riitä. Maksaessasi pankissa tai nettipankissa pelkkä maksutosite ei yksinään riitä vaan liitteenä pitää olla esim. lasku tai muu tosite, josta käy ilmi, että kyseessä on urheilemisesta tai valmentautumisesta aiheutuva kulu.

Kulutositteet ja lunastettava stipendi sekä stipendin saaneen yhteystiedot, myös pankkitilin numero, toimitetaan Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n toimistoon:

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry
Mannerheiminaukio 7
67100  KOKKOLA