SMH TIEDOTTAA ALKAVAN KAUDEN AJANKOHTAISISTA ASIOISTA

4.10.2012

Seura- ja piiritiedotteessa asiaa piirikunnallisten kilpailujen hausta, kilpailulupamaksuista, osallistumismaksuista ja kilpailukutsuista.

Piirikunnallisten kilpailujen hakuaikaa on jatkettu 12.10.2012 saakka. Lisätietoja ja apua Hiihtokalenterin käytössä saa Eeva Käyhköltä, 08-613 1110 tai eeva@maastohiihto.fi.

Tulevan kauden kilpailulupamaksut on vahvistettu. Uutena kilpailulupamaksuna on piirikunnallisista ja piirinmestaruuskilpailuista perittävä lupamaksu. Se peritään kauden jälkeen piireiltä. Lupamaksu koskee kaikkia piirikunnallisia ja piirinmestaruuskilpailuja. Optiona seurat ja piirit voivat vapaasti käyttää Hiihtokalenteria ja Kilmoa piirikunnallisten kilpailujen osalta. (Katso liite)

Kilpailujen osallistumismaksut on myös vahvistettu alkavalle kaudelle. (Katso liite)

Hiihtokalenterissa julkaistavien kilpailukutsujen hinnat ja luokat ovat samat kuin viime vuonna. Sääntöjen mukaan kilpailukutstun laittaminen kansallisista kilpailuista on pakollista seuroille. Hiihtäjä-lehdestä ostettua ilmoitustilaa ei huomioida virallisena kilpailukutsuna. (Katso liite)

Lähde: http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/uutiskirjeet_ja_tiedotteet/seura-ja_piiritiedotteet/seura-ja-piiritiedote-2-10-2012/