Nuorten SM-hiihdoista 2 kultaa ja 1 hopea

11.2.2013

Keskipohjalaiset mitalistit M17 pitkällä matkalla: Lauri Gummerus (NU) ja Tero Seppälä (HK)

Keski-Pohjanmaan Hiihdon nuoret hiihtäjät menestyivät Keuruulla pidetyissä nuosten SM-hiihdoissa.

Keuruun Nuorten SM-hiihdoista 2 kultaa ja 1 hopea

Talven ensimmäisissä Nuorten SM-hiihdoissa KEPHIn hiihtäjät ylsivät hienoihin suorituksiin. Lauantain viesteissä Reisjärven Pilkkeen N18 joukkue otti kultaa ja Suomen mestaruuden joukkueella Anette Veerpalu, Johanna Niskakoski ja Anni Alakoski. M18 sarjassa Haapajärven Kiilat olivat 7. joukkueella Juho Salmela, Anssi Koirikivi ja Tero Seppälä.

Sunnuntaina vuorossa olivat pitkät matkat yhteislähtökilpailuna vapaalla hiihtotavalla. Päivän viimeisenä sarjana starttasi M17 20 km. Kilpailun puolessa välissä Nivalan Urheilijoiden Lauri Gummerus repäisi ja tuli Suomen mestarina maaliin 1.03,4 erolla toiseksi tulleeseen Haapajärven Kiilojen Tero Seppälään. Hienoa keskipohjalaisten kaksoisvoittoa täydensi Anssi Koirikivi 14. sijallaan.

Lähellä keskipohjalaisia mitaleja oltiin myös sarjassa N18 matkalla 15 km. Ylivieskan Kuulan Anna-Kaisa Saari oli neljäs ja Reisjärven Pilkkeen Johanna Niskakoski oli viides.