PYHÄJÄRVEN KISAVIIKONLOPUSTA MENESTYSTÄ KESKI-POHJANMAALLE!

25.2.2013

Nuorten SM-sprintti ja KLL-mestaruushiihdot onnistuivat sekä sijoitusten että järjestelyjen osalta mainiosti.

PYHÄJÄRVEN KISAVIIKONLOPUSTA MENESTYSTÄ KESKI-POHJANMAALLE

Pyhäjärven SM-sprintissä ja KLL-mestaruushiihdoissa tuli mitaleita ja hyviä sijoituksia Keski-Pohjanmaan Hiihdon hiihtäjille roppakaupalla. Lauantain SM-sprintissä Nivalan Urheilijoiden Lauri Gummerus M18 ja Reisjärven Pilkkeen Jaakko Halonen M20 taistelivat itsensä A-finaaleihin ja finaalissa Lauri oli 5. ja Jaakko 6. Molemmat ylsivät sprintissä hiihtouransa parhaisiin suorituksiin. Muita hyviä sijoituksia oli Haapajärven Kiilojen Juho Salmela M16 8., Reisjärven Pilkkeen Anni Alakoski N16 9. ja Kaustisen Pohjan-Veikkojen Saana Peltola N18 10.

Sunnuntaina kilpailtiin KLL:n mestaruuksista. Neljä piirimme hiihtäjää ylsi palkinnoille. Parhaan suorituksen teki Perhon Kirin Karoliina Ukskoski N17, joka oli sarjansa toinen vain 6,1 sekuntia voittajasta. Pronssia päivän kisassa ottivat Reisjärven Pilkkeen Ella Parkkila N14 ja Anni Alakoski N16, sekä  Nivalan Urheilijoiden Lauri Gummerus M13. Muut kymmenen parhaan hiihtäjän joukkoon yltäneet olivat Haapajärven Kiilojen Juho Salmela M15 4., Nivalan Urheilijoiden Henri Kujala M18 5., Reisjärven Pilkkeen Johanna Niskakoski N18 8. ja Reisjärven Pilkkeen Tuure Pesola M14 8.

Kiitokset kisaviikonlopun menestyksekkäästi järjestäneille Lamminahon Ahtolle ja Pyhäjärven Pohdille!