KEPHIN HALLITUKSEN TIEDOTE

21.10.2013

KePHin hallitus muistuttaa kilpailujärjestäjäkoulutuksesta. Käykää myös lukemassa piirivalmennettavien blogia. Syyskokous on 21.11.2013 Kalajoella.

KEPHIN hallituksen tiedote

KePHin hallitus muistuttaa, että Keski-Pohjanmaan Hiihto järjestää kilpailujärjestäjäkoulutuksen Kannuksessa 31.10.2013. Tähän koulutukseen tulee osallistua kaikkien niiden seurojen, joilla on tulevan kilpailukauden aikana järjestettävänään KP-cup- tai/ja PM-kisoja. Lisäksi koulutus on suositeltavaa kaikille seuroille, jotka järjestävät kansalliset kilpailut. Koulutuksessa pääsee kuulemaan ajantasaista tietoa kilpailujen järjestämisestä ja samalla voi tuoda esille omia asiaan liittyviä teemoja.

KePHin piirinvalmennus on sujunut hienosti kesäkuun aloituksesta lähtien ja viimeinen leiri on vielä edessä Vuokatissa marraskuussa. Piirinvalmennettavat ovat koko kauden kirjoittaneet blogia harjoituspäiviltä ja –leireiltä, joka on luettavissa KePHin nettisivuilta osoitteesta http://www.kephi.com/valmennus/ryhmalaisten-blogi/ .

KePHin syyskokous on Kalajoella 21.11.2013. Laittakaa päivämäärä jo ylös kalentereihin, jotta voitte tulla sankoin joukoin päättämään yhteisistä asioistamme. Kalajoen Junkkarit esittelevät Hopeasomman loppukilpailu-hankkeen etenemistä kohti kisaviikonloppua maaliskuun puolivälissä.

Hyvää syysloman loppu ja aloitusta itsekullekin hiihtoihmiselle Keski-Pohjanmaalla!

 

Keski-Pohjanmaan Hiihdon hallitus