KePHin syyskokous pidettiin 21.11.2013 Kalajoella Hiihtomajalla.

25.11.2013

Kuvassa on vas. Esko Valikainen Kalajoen Junkkarit ja Jouni Harju Ylivieskan Kuula.
Kuvassa on vas. Esko Valikainen Kalajoen Junkkarit ja Jouni Harju Ylivieskan Kuula.

KESKI-POHJANMAAN HIIHTO RY:N SYYSKOKOUS

KePHin syyskokous pidettiin 21.11.2013 Kalajoella Hiihtomajalla.

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry piti syyskokouksen 21.11.2013 Kalajoella. Ennen varsinaisen kokouksen alkua Hopeasomman loppukilpailun 2014 kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Esko Valikainen kertoi kilpailun järjestelyistä. SMH:n ja SHL:n tervehdyksen kokousväelle toi piirin KePHin puheenjohtaja ja SHL:n liittovaltuutettu Sari Gummerus. KePHin kehittyneimpänä hiihtokouluna palkittiin Ylivieskan Kuula ja vuoden hiihtoseurana Kalajoen Junkkarit.

Varsinainen syyskokous vahvisti vuoden 2014 toiminta- ja taloussuunnitelman sekä päätti vuoden 2014 liittymis- ja jäsenmaksuista. (Toimintasuunnitelma liitteenä.)

KePHin hallituksen erovuorossa olleet Petri Peltola ja Maria Sorvisto eivät jatkaneet tehtävässään. Heiädn tilalleen valittiin Jussi Huhtakangas Kaustisilta ja Juha Liukkonen Ylivieskasta. Lisäksi Jyrki Halonen ilmoitti halunsa erota hallituksesta kesken kauden ja hänen tilalleen valittiin Kimmo Parkkila Reisjärveltä.

Vuonna 2014 KePHillä on kolme valiokuntaa; talous-, nuoriso- ja kilpailuvaliokunta. Lisäksi kokous valitsi kaksi toiminnantarkastajaa. (Valiokuntien kokoonpanot löytyvät KePHin nettisivuilta http://www.kephi.com/kephi-ry/valiokunnat/.)