HAAPAJÄRVEN KIILAT HOPEALLE SM-VIESTEISSÄ

25.2.2014

Lahden Salpausselällä järjestettiin nuorten SM-hiihdot. Keskipohjalaiset joukkueet viiden parhaan joukoissa.

Haapajärven Kiilat hopealle SM-viesteissä

Talven ensimmäiset Nuorten SM-hiihdot järjestettiin 15.-16.2.2014 Lahden Salpausselällä tulevissa MM-maastoissa. Lauantaina hiihdettiin viestien Suomen mestaruuksista.

Sarjassa M18 KePHin jäsenseuroista oli kaksi joukkuetta mukana starttaamassa kisaan. Haapajärven Kiilojen joukkue aloitti nuori pää edellä: Juho Salmela tuli vaihtoon 12:na 48 sekuntia kärjestä. Anssi Koirikivi nosti Kiilojen sijoitusta toisella osuudella viidenneksi ja Tero Seppälä ankkurina kiiti osuuden parhaalla ajalla tuoden Kiilat maaliin toisena. Voiton tässä sarjassa otti Hollolan Urheilijat-46 ja kolmantena oli Mikkelin Hiihtäjät. Piirin menestystä täydensi Pyhäjärven Pohdin joukkue (Roope Haapakangas, Eero Luoma-aho ja Tuomas Nurkkala), joka oli neljäs vain 10 sekunnin päässä pronssimitalista.

Naisten puolella N18 sarjassa piirin alueelta oli mukana yksi joukkue, Reisjärven Pilke, joka puolusti viime vuotista voittoaan. Pilke oli viestissä viides joukkueella Anette Veerpalu, Ella Parkkila ja Anni Alakoski. Viestin voitti Seinäjoen Hiihtoseura.