Valmennuksen kalenteri julkaistu

16.5.2014

Piirivalmennus aloitetaan iltatreeneillä 16. ja 17.6., päävastuussa näissä aloitustreeneissä on piirivalmentaja Juho Halonen.

Kesän aikana on treenejä kahden edellisen vuoden tapaan, ja jopa hieman tiiviimpänä.

Tänä vuonna kaikki iltatreenit on mahdollistettu myös ryhmän nuorimmille jäsenille.

Treenejä toteutetaan useammassa tasoryhmässä, jolloin kaikille saadaan aikaan tasokas treeni ja sopiva treenisparri.

 

Syksyn osalta osa piirimme urheilijoista on päässyt myös erilaisiin valtakunnallisiin leirityksiin, heidän osaltaan täytyy tarkasti harkita syksyn kulkua, jotta leirejä ei tule liian tiiviisti.

Oman piirivalmennuskalenterin lisäksi Juho nostaa muutaman muunkin leirin esille, joita kannattaa kalentereihin harkita.

8-11.6 on Vuokatissa tarjolle nuorten leiri: http://www.vuokattisport.fi/valmennus/valmennuskeskus-etusivu/maastohiihto/vuokattisport-hiihtoleiri-junioreille

Myös Jämin leiri voi olla vaihteluna vaihtoehto, sillä leiriltä löytyisi myös oman alueemme huippunimiä leirin vetäjinä:

http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/6452-junnujen-sprinttileiri-jamilla-kesakuussa

Ja oman piirimme alueella järjestettävässä Jukujukuleirillä näyttäisi olevan vielä hiihdon lajiryhmään paikkoja jäljellä, joten jos se sopii kalenteriin loppukesän osalta, niin nyt kannattaa toimia nopeasti! Se on tarkoitettu etenkin meidän piirin minisompaajille 10-12v., mutta myös piiriryhmämme nuorimmista varmasti moni saa leiriltä hyviä harjoitteita.

http://www.kepli.fi/lapset-ja-nuoret/jukujuku-leiri/

 

Uusi harjoituskausi on hyvä aloittaa iästä riippumatta monipuolisuuden kautta! Nuorimmilla se monipuolisuus säilyy hyvin mukana koko kauden ja vanhemmilla harjoittelu kauden edetessä painottuu yhä enemmän tärkeimpiin harjoitteisiin ja lajinomaisiin harjoitusmuotoihin (sekä juoksuun). Harjoitusintoa kaikille!

 

t:Juho

-Juho Halonen-