PIIRIVALMENNUSRYHMÄT VALITTU

20.5.2014

Piirivalmennusryhmien valinnat on tehty. Ryhmiin haki peräti 72 hiihtäjää, jotka valittiin joko 1- tai 2-ryhmään.

PIIRIVALMENNUSRYHMÄVALINNAT

Piirivalmennukseen haki ja valittiin 72 henkilöä. KePHi tukee 1-ryhmäläisten piirileiritystä 100 eurolla. KePHi suosittelee vanhan käytännön mukaisesti myös seuroja osallistumaan leiriläisten kustannuksiin.  2-ryhmään valitut eivät saa piiriltä suoranaista rahallista tukea, mutta leirit, valmennus ja yhteiskuljetukset ovat kaikille leiriläisille samat ohjelmineen ja aikatauluineen.
Piirivalmennusryhmät näet täst >klick<

Kesällä oman piirin alueella järjestetään päiväharjoituksia kaikille piirivalmennusikäluokille. Kesäharjoitukset sisältyvät kausimaksuun. Piirin alueella tapahtuvasta kesäajan valmennuksesta vastaavat osin piirivalmentaja Juho Halonen (Kokkolan ja Haapajärven avaus, päivätreeni), muilta osin vastuu on järjestävällä seuralla. Vuokatin leireillä Juhon lisäksi valmennuksessa on mukana 2-4 apuvalmentajaa, mm. Elina Mäkitalo ja Kuisma Taipale. Pyhäjärven viikonloppuleiristä ja JukuJuku-leiristä ei saa piiritukea.

Kausimaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä harjoitusta.

-40 €  2002-2000 syntyneillä

-60 € 1999-1992 syntyneillä

-40€ vuokatissa opiskelevilla ja asuvilla

Kaikille treenipäiville ja leireille ilmoittaudutaan KePHi:n nettisivujen kautta. Seuraa ilmoittelua ja ilmoittaudu ajoissa. Vuokatin leireille täytyy ilmoittautua jo n. kolme viikkoa ennen leiriä. Syyskuun ja marraskuun Vuokatin leireille järjestetään yhteiskuljetus aikaisempien vuosien tapaan, ja kuljetuksiin ilmoittaudutaan myös nettisivujen kautta. Yhteiskuljetuksista ei makseta piiritukea vaan kustannukset jaetaan kyydissä olleiden kesken, joten toivomme mahdollisimman monen käyttävän järjestettyä kyyditystä. Bussin ajoreitti: Veteli-Kaustinen-Toholampi-Sievi-Nivala-Kärsämäki-Vuokatti.

JukuJuku-leirin hiihtoleirille ilmoittautuminen tehdään netin kautta osoitteessa www.kepli.ingo.fi. Se on tarkoitettu etenkin meidän piirin minisompaajille 10-12v., mutta myös piiriryhmämme nuorimmista varmasti moni saisi leiriltä hyviä harjoitteita. Lisätietoja:  http://www.kepli.fi/lapset-ja-nuoret/jukujuku-leiri/

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n jäsenseurojen urheilijat saavat osallistua piirivalmennusryhmiimme. Jos urheilija vaihtaa piiriä kesken leirityskauden, häneltä peritään takautuvasti kauden leirityskulut.

Uusille leiriläisille tiedoksi ja muillekin kertauksena.
Leirit maksetaan aina kokonaisuudessaan. Piirituet haetaan jälkikäteen. Vuokatti laskuttaa, mutta paikanpäälläkin leirin voi maksaa. Kopio leirilaskusta ja maksusta sekä tilitiedot toimitetaan KePHi:n toimistoon. Mannerheiminaukio 7, 67100 Kokkola. Yhteiskuljetuksesta tulee erillinen lasku kotiin.

Erittäin hyvää alkanutta harjoituskautta ja mukavaa kesää kaikille!

Piirileirivalmennusterveisin,

Keski-Pohjanmaan Hiihdon nuorisovaliokunta