PIIRIVALMENNUS JA LEIRITYKSET

29.7.2015

Lisätietoa piirivalmennuksesta sekä leirityksistä uusille ryhmäläisille tiedoksi sekä muillekin kertauksena.

Kaikille treenipäiville ja leireille ilmoittaudutaan KePHi:n nettisivujen kautta. Seuraa ilmoittelua ja ilmoittaudu ajoissa. Vuokatin leireille täytyy ilmoittautua jo n. kolme viikkoa ennen leiriä. Vuokatin leireille järjestetään yhteiskuljetus aikaisempien vuosien tapaan. Kuljetuksiin ilmoittaudutaan myös nettisivujen kautta. Yhteiskuljetuksista ei makseta piiritukea vaan kustannukset jaetaan kyydissä olleiden kesken, joten toivomme mahdollisimman monen käyttävän järjestettyä kyyditystä. Bussin ajoreitti: Veteli-Kaustinen-Toholampi-Sievi-Nivala-Kärsämäki-Vuokatti.

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry:n jäsenseurojen urheilijat saavat osallistua piirivalmennusryhmiimme. Jos urheilija vaihtaa piiriä kesken leirityskauden, häneltä peritään takautuvasti kauden leirityskulut.

Uusille leiriläisille tiedoksi ja muillekin kertauksena.
Leirit maksetaan aina kokonaisuudessaan. Piirituet haetaan jälkikäteen. Vuokatti laskuttaa, mutta paikanpäälläkin leirin voi maksaa. Kopio leirilaskusta ja maksusta sekä tilitiedot toimitetaan KePHi:n toimistoon, Mannerheiminaukio 7, 67100 Kokkola. Yhteiskuljetuksesta tulee erillinen lasku kotiin.

Varustus elokuun leirille: Ota mukaan sauvakävelysauvat, lenkkarit, rullavarusteet molemmille hiihtotyyleille (teroittakaa sauvanpiikit), kypärä, harjoituspäiväkirja, muistiinpanovälineet, juomavyö, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, käyttörahaa välipalan ostoon ym. oman harkinnan mukaan.

Hinta: 72,00 € /vrk hotellitasolla (alle 15v: 60,00 € / vrk)

- hinnat sisältävät majoituksen hotellitasolla, täysihoidon ja valmennuksen.

Ohjelmasta: Elokuun leirin teemana on hyvä ja kova perusharjoittelu. Hyödynnämmekin Vuokatin vaaraa niin tehotreenissä kuin PK-harjoituksissa. Suorittamamme perusharjoittelun toivotaan muokkaavaan myös kotiharjoittelun kovuutta vastaavaan suuntaan.

Ohjeita: Huolehdi palautukset leirin molemmin puolin, sillä leirin ollessa lyhyt (3vrk), suoritamme sen ajan kovaa harjoittelua leirillä.

Ilmoittautumiset:               Kephin nettisivuilla 3.8.2015 mennessä.
                                           Ilmoita myös osallistumisesi yhteiskyyditykseen!

 

Terveisin:

Kuisma Taipale 0400-665 994

Elina Mäkitalo 050-5455267

Kolmas valmentaja piirin valmennustiimistämme tulee leirille, mikäli ilmoittautuneita on paljon.

HUOM! Jälki-ilmoittautumiset suoraan itse Vuokatin myyntipalveluun (mainitse leiriryhmä ja ajankohta). Muista ilmoittaa tulemisesi myös KePHin toimistoon.