Sievin Sisu ja Nivalan Urheilijat mitaleilla HS-loppukilpailussa

Perjantain ja lauantain voittaja Miska Poikkimäki
N14 sprintin mitalistit Hannah Samrt, Emilia Irvankoski ja Tuuli Järviluoma
Riemuitsevat Nivalan Urheilijoiden viestipronssin napanneet Sanni Haikara, Nita Paaso ja Tuuli Järviluoma.

Kuopiossa järjestettiin viikonloppuna Hopeasomman loppukilpailut, jotka olivat monen vuoden tauon jälkeen taas kolmipäiväiset.

Poikkimäelle kultaa ja Järviluomalle pronssia

Sprintti oli otettu uudelleen mukaan ohjelmaan normaalimatkn ja viestien lisäksi. Perjantaina hiihdettiin vapaan sprintti, lauantaina oli vuorossa normaalimatka perinteisellä ja sunnutaina kisat päättivät viestit.

Sprintissä Sievin Sisun Miska Poikkimäki otti kultaa sarjassa M16 ja Nivalan Urheilijoiden Tuuli Järviluoma oli pronssilla sarjassa N14. Lauantain normaalimatkassa Miska Poikkimäki jatkoi mitalitahdissa ja voitti sarjansa M16 48 sekunnin marginaalilla toieksi tulleeseen.

Sunnuntain viesteissä Nivalan Urheilijoiden pirteä tyttökolmikko Sanni Haikara, Nita Paaso ja Tuuli Järviluoma olivat sarjan N14 kolmansia.

Kokonaispisteissä Keski-Pohjanmaan Hiihto oli neljänneksi paras hopeasommanloppukilpailuissa. Seurapisteissä piirimme kärki oli Nivalan Urheilijat (18./115), Kalajoen Junkkarit (20/110) ja Himangan Urheilijat (21/107).