Keskipohjalaismenestystä nuorille myös KLL:n kisoista sekä SM-viestistä

24.3.2016

KLL M20 sarjan palkintojenjako. Lauri Gummerus vasemmalla ja Tero Seppälä neljäntenä.

Poikkimäki kultaa ja Alakoski sekä Gummerus hopeaa KLL-mestaruuskisoissa, Haapajärven Kiilat hopealla SM-viestissä.

Nuorten SM-viestit hiihdettiin Rovaniemen Ounasvaaralla 12.3.2016. M20 sarjassa Haapajärven Kiilojen joukkue (Juho Salmela, Anssi Koirikivi ja Tero Seppälä) uudisti viime vuotisen hopeamitalinsa. Taistelu mitaleista oli tiukka, sillä neljä joukkuetta oli 9,3 sekunnin sisällä. Kiilat jäi voittajasta Raision Kuulasta 4,5 sekuntia.

Sunnuntaina 13.3. Ounasvaaralla oli vuorossa koululiikuntaliiton mestaruuskilpailut. Matkoja oli muutettu pikamatkoista pitkiin matkoihin ja väliaikalähtö yhteislähtöön. KePHin hiihtäjistä kultaa otti Miska Poikkimäki  Sievistä M16 sarjassa ja hopealla olivat Anni Alakoski Sotkamon lukiosta N20 sarjassa ja Lauri Gummerus Sotkamon lukiosta M20 sarjassa.

Muita kymmenen parhaan joukkoon yltäneitä Keski-Pohjanmaan Hiihdon hiihtäjiä sunnuntaina olivat: