Tiedotteet

Tiedote piirivalmennettaville

Vuokatin leirillä 21.-24.8.2015 ilmeni hiihdon piirileiriläisten keskuudessa vakavia käytöshäiriöitä.  Leirin aikana on ilmennyt kiusaamista, selkeää piittaamattomuutta annettuihin ohjeisiin, jopa rikottu toisen henkilökohtaista koskemattomuutta. Vuokatista on myös oltu meihin yhteydessä myös rikotusta hotellin omaisuudesta.

Nuorisovaliokunta ja piirivalmentajat haluavat muistuttaa piirivalmennettavia ja heidän huoltajiaan kirjallisesti sovituista pelisäännöistä piirivalmennuksen ja leirien suhteen. Nuorisovaliokunta ei tule hyväksymään jatkossa tämän tyyppistä toimintaa ja ensimmäiset huomautukset/ sanktiot/ korvausvaateet tullaan jakamaan jo päättyneen leirin osalta lähiaikoina. Tämän vuoksi osa leiriläisten huoltajista tulee saamaan yhteydenottopyynnön tapahtumien johdosta. Myös osan leiriläisten edustusseuroihin tullaan ottamaan yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan Hiihto haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden kehittyä hiihtäjänä. Samalla piirileiriläiset voivat tutustua myös muihin alueen urheilijoihin ja luoda verkostoja tulevaa elämää varten.  On ikävää, jos osa mukana olevista on liikkeellä toisenlaisilla tavoitteilla ja ymmärtämättömästi tuhlaa itseltään ja mahdollisesti myös toisilta tämän tilaisuuden. Jatkossa odotamme selkeää ryhtiliikettä osan leiriläisten osalta.

Keski- Pohjanmaan hiihdon nuorisovaliokunta

KEPHIN Kilpailuvaliokunnan tiedote kilpailukaudelle 2015

Kilpailukausi 2015 lähestyy kovaa vauhtia. Kansalliset kisat avaa Reisjärvi 7.12.2014 ja kilpailukauden päättää piirissämme Suomen Cupin osakilpailu Lamminaholla Pyhäjärvellä 22.3.2015.

Nuorten SM-hiihdot kisataan Kokkolassa 3-4.1.2015.

Keski-Pohjanmaan hiihdon juhlaa nähdään maakuntaviestissä Kannuksessa 6.1.2015.

Kaikki Keski-Pohjanmaalla hiihdettävät piirinkunnalliset ja kansalliset löytyvät Maastohiihdon kilpailukalenterista. Kaikki KePHin hiihtoseurat saavat oman perinteisen kilpailukalenterin.

Kilpailujärjestäjille muistettavaa.

Kilpailuja koskevat muutokset ilmoitetaan kilpailuvaliokunnalle.

Esimerkiksi jos kilpailu perutaan, vaihdetaan hiihtotapaa tai kilpailu siirretään toiseen paikkaan,  niin ilmoitus siitä kilpailuvaliokunnan puheenjohtajalle Kimmo Parkkilalle 044-5757368, kimmo.parkkila@ live.fi

Kilpailuvaliokunta toivottaa onnea kilpailijoille ja kisajärjestäjille kaudelle 2015

Kilpailuvaliokunnan psta PJ. Kimmo Parkkila

Reisjärvi 24.9.2014

SEURATIEDOTE 1 / 2014

Tiedotteen aihepiirit ovat:

1. Luottamushenkilövalinnat ja valiokunnat 2014
2. Stipendit 2014
3. Sääarvaus
4. Kauden 2014-2015 kilpailujen haku*
5. Talvisotahiihto
6. Kauden 2014-2015 piirivalmennus
7. Hallitus tiedottaa

Koko tiedotteen pääset lukemaan tästä >>

Kuvassa keskipohjalaiset hiihtovaikuttajat Reijo Alakoski, Kauko Tikkanen ja Raimo Jylhä.

Suomen Maastohiihdon puheenjohtaja käveli 10.-11.6.2011 Pyhäjärven Lamminaholta Reisjärven Susisaareen, luvattuaan kävellä matkan ellei Reisjärvi sijoitu maakuntaviestissä kuuden parhaan joukkoon.

Reisjärvi oli A-sarjan kuudes, mutta Uudenkaarlepyyn kakkosjoukkue oli Reisjärven edellä voitettuaan B-sarjan, näin Alakoski lunasti lupauksensa ja käveli maakuntaviestipaikalta kotiin.

Reijon seurassa käveli koko matkan 71 kilometriä myös KepHin kilpailuvaliokunnan jäsen Raimo Jylhä.