Tiedotteet

STIPENDIEN MAKSATUS

HUOM! Käytä stipendin lunastukseen matkalaskua:
- täytä matkalaskulomake huolellisesti. Henkilötiedot, pankkiyhteystiedot ja matkan aloittamis- ja päättymispäivämäärät kellonaikoineen on merkittävä (lomake löytyy tämän sivun vasemmalta palstalta)
- liitä tarvittaessa matkalaskun liitteeksi alkuperäiset tositteet lento-, juna-, taksi- tai bussilipuista ja majoituslaskuista

Urheilukuluina hyväksytään lajinomaiset harjoittelu- ja kilpailutoiminnan välttämättömät väline- ja varustekulut. Myös kaikista urheilukuluista tulee olla laskun liitteenä alkuperäiset kuitit. Muista, että pelkkä maksupäätteestä saatava kuitti EI RIITÄ!

Stipendi tulee lunastaa sen saantivuotta seuraavan vuoden helmikuun 15. päivään mennessä. Myöhässä tulleita stipendejä ei lunasteta!

Kuvassa keskipohjalaiset hiihtovaikuttajat Reijo Alakoski, Kauko Tikkanen ja Raimo Jylhä.

Suomen Maastohiihdon puheenjohtaja käveli 10.-11.6.2011 Pyhäjärven Lamminaholta Reisjärven Susisaareen, luvattuaan kävellä matkan ellei Reisjärvi sijoitu maakuntaviestissä kuuden parhaan joukkoon.

Reisjärvi oli A-sarjan kuudes, mutta Uudenkaarlepyyn kakkosjoukkue oli Reisjärven edellä voitettuaan B-sarjan, näin Alakoski lunasti lupauksensa ja käveli maakuntaviestipaikalta kotiin.

Reijon seurassa käveli koko matkan 71 kilometriä myös KepHin kilpailuvaliokunnan jäsen Raimo Jylhä.