Tervehdys Hopeasompaajat!

8.2.2018

Tässä Hopeasompapäällikkö Tiina Koskelan tervehdys ja tietopaketti.

Hopeasomman loppukilpailut järjestetään maaliskuun 2.-4. päivä Kuhmossa. Nuorisovaliokunta valitsi minut piirin HS-päälliköksi, jotenka kisoissa askarruttavissa asioissa voit olla minuun yhteydessä.

Kisat Kuhmossa käydään samalla kaavalla kuin parina aikaisempanakin vuonna. Perjantaina ovat sprintit, lauantaina henkilökohtaiset normaalimatkat ja sunnuntaina viestit.

Tänä vuonna henkilökohtaisessa kilpailussa arvontaryhmät ovat käytössä kaikissa sarjoissa sekä viestien osalta ilmoitetaan M/N 16-14v sarjaan paras joukkue. Piirin Hopeasompa-päällikkö ilmoittaa piirin osallistujien paremmuusjärjestykset sekä piirin parhaan viestijoukkueen sarjoittain. Nuorisovaliokunta on aikaisemmin päättänyt, mitkä ovat kyseiset tarkkailukilpailut.

HS-kisoissa lähtö- ja maalialueelle pääsevät vain ne, joilla on K-P:n piirin liivi päällä ja kilpailijat. Perjantaina sprintit alkavat klo 9 N16- ja M16-sarjan karsinnalla. Klo 14 jälkeen on 14v. sarjan karsinta. Viime vuotiseen tapaan minä olen lähtöalueella avustamassa nuoria 16v. sarjan hiihtäjiä ja Teemu Leppälä tai Tiina Koivisto huoltaa 14v. sarjan hiihtäjät. Pyrimme viikonlopun aikana siihen, että lähtöalueella on aina joku K-P:n liivi päällä, joten kun tulet alueelle käy rohkeasti nykäisemässä hihasta.

Lisätietoja löytyy netistä http://www.hiihtoliitto.fi/hopeasompa/maastohiihto/

Tsemppiä kaikille kisaan!

Tiina Koskela

K-P:n HS-päällikkö