Ajankohtaista

Kalajoen Hiekkasärkät ja KepHi solmivat 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. Näin Hiekkasärkät on Koululaisten Maakuntaviestin pääyhteistyökumppani.
Haapajärven Kiilojen 13-vuotias Risto Uusivirta voitti perinteisellä hiihdetyn normaalimatkan kilpailun Jyväskylän Huhtasuolla.
Saarijärvellä viikonloppuna hiihdetyissä nuorten SM-kisoissa Kalle Lassila ja Heikki Kopakka voittivat kultaa, Tapani Kärjälle pronssi!
Reisjärven Pilke voitti tämän vuotisen Hopeasomman Keskipohjanmaa Cupin seurojen välisen kokonaiskilpailun.
KePLi:n organisoiman valmennuksen kehittämishankkeen ensimmäisenä valmennuspäivänä pureudutaan huippuasiantuntijoiden avulla kahteen tärkeään valmennuksen osa-alueeseen - urheilijoiden ravitsemukseen ja voimavalmennukseen
KePHi:n nuorisovaliokunta nimesi piirin joukkueen Hopeasomman loppukilpailuun.
Keskipohjalaisedustajat ovat onnistuneet mainiosti avausmatkoillaan MM-kisoissa.Sijoitukset 9. ja 13. ovat erittäin hyviä arvikisasuorituksia.
Koululaisten Maakuntaviestijärjestelyistä vastaa tänä vuonna Lohtajan kunta ja Lohtajan Veikot. Kisapäivä on tiistai 15.3. ja hiihtotapa tänä vuonna perinteinen. Kutsu materiaalisalkussa.
Hiihdon harrastetoiminta on kehittynyt Keski-Pohjanmaalla myönteiseen suuntaan. Hiihto-olosuhteet, hiihtokoulutoiminta, hiihtotapahtumat ja kansanhiihtotoiminta vievät harrastehiihdon tavoitteita mukavasti eteenpäin Keski-Pohjanmaalla.
Keskipohjanmaa-cup ja K-P:n mestaruuskisat keräsiviät Reisjärvelle n. 250 hiihtäjää.
RSS ATOM