Ajankohtaista

Piiriviesti hiihdettiin vapaalla tyylillä, matka jokaisella osuudella 2,3 kilometriä. Joukkueita oli ilmoittautunut piiriviestiin 11, kun edellisvuonna joukkueita oli 14. K-P:n joukkue neljäs.
Hopeasompapäällikön Tiinan terveiset kisaviikonlopulta.
Tämän talven koululaisten maakuntaviesti hiihdettiin Himangalla 15.3. muutaman vuoden takaisissa maakuntaviestimaastoissa. Sää suosi kilpaviestiä: auringonpaistetta ja sopivasti pakkasta.
Saari ja Poikkimäki mitaleilla.
Tampereella 9.-11.3.2018 järjestettyjen Nuorten SM-hiihtojen yhteydessä järjestettiin myös koululiikuntaliiton mestaruushiihdot.
Peppi Leppälä hopealle sprintissä
Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin yhteydessä järjestetyn sääarvauksen palkinnot arvottiin 5.3.2018 Kokkolan poliisiasemalla.
Vuoden 2018 Keski-Pohjanmaa cupin kaikki osakilpailut on nyt kilpailtu ja henkilökohtaiset että seurojen väliset sijoitukset selvillä.
Pakkanen paukkui menneenä viikonloppuna veteraanien SM-hiihdoissa Alavieskassa, mutta Lumikurun laduille eivät pahimmat pakkaset yltäneet.
Keplin 10. urheilugaalassa Kokkolassa 27.1.2018 palkittiin tukku piirimme ansioituneita maastohiihtäjiä ja taustavaikuttajia.
RSS ATOM