Ryhmäläisten blogi 2020

Koko leiripoppoo
Isot miehet
Vaelluksella
Meni ihan putkeen!

Piirileiri Vuokatissa (kaikki ikäryhmät)

 

Torstai 17.9.

Saavuimme Vuokattiin (volkkarilla). Leiri alkoi rönkössä aloitusinffolla. Siittä sitte vaaran testijuoksuun, jossa vaan Alavieskan pojat juoksi oikean reitin. Illalla tehtii jotaki hikijumppaa.

(Saunavieraina nuorten ampumahiihtomaajuokkueen huipputykki sekä eräs toinen tosi kova ampumhiihtäjä.)

 

Perjantai 18.9.

Aamulenkille herättii luonnollisesti viittä vaille lähtöä. Sitten mentii putkee hiihtään ja kokeiltii vähä tehä oikiaa tekniikkaa. Iltapäivällä heiluttii pertsan suksilla rullarajalla. 

(Saunaviraana edellämainittu maajoukkuemies.)

 

Lauantai 19.9. 

Aamulenkille herättii taas viittä vaille. Aamupäivästä otettii hirviät hapot sauvarinteesä. Iltapäivällä otettii putkesa tasurilla noppeutta, vaikka oliki vappaan reeni.

(Saunavieraana vuorossa taivalkoskea edustava, erittäin isoääninen ja hupaisa ampumahiihtäjä.)

 

Sunnuntai 20.9.

Aamulenkki oli omatoiminen, joten valitettavasti jätimme sen välistä. Menimme kuitenkin ulkokautta syömään, koska se oli vähimmäisvaatimus. Pari juoksuaskelta täytyi ottaa, koska pihalla oli kylmä shortsit jalassa. Sitten lähdimme pitkästyttävälle lenkille, joka kesti kaksi tuntia viistoista minnuuttia ja nelkytyks sekunttia. Leiri loppui kun saimme syötyä ja pakattua, joka kesti yllättävän kauan siivouspalvelun toimettomuuden vuoksi. (Lähdimme audilla.)

 

Kirjoittaneet isot miehet. (Virin Miehet)

Lauantain sauvarinne ja kuntopiiri
Sunnuntain vaellus

Piirileiri Haapajärvellä (2007- ja 2008-syntyneet)

 

Lauantai 29.8. 

Leiri alkoi klo 9.30 Someron majalla. Ensimmäinen lenkki oli raskas ja väsyttävä monille leiriläisille. Sauvarinnettä vetivät Haapajärven Kiilojen urheilijat Tiia ja Risto. <3 Lenkin jälkeen suihku ja ruokailu. Ruokailun jälkeen meillä oli ohjelmassa kuntopiiri. Kuntopiiri oli vähän perseestä ;), mutta muuten on ollut kivaa. Koko leirin on ollut kaikilla hyvä fiilis ja tunnelma on ollut hyvä. :) Kovin harjoitus on vasta edessä, nimittäin herätys ja aamulenkki. Eiköhän me siitä kuitenkin paremmin tai huonommin kaikki selvitä. :D

Sunnuntai 30.8. 

Heräsimme klo 7.00 Teron lauluihin ja lähdimme aamulenkille. Aamupalan jälkeen koitti vaellus. Lähdimme Pitkältäkankaan harjulta kahden ja puolen tunnin vaellukselle, jonka jälkeen venyttelyt. Kaikilla oli paikat jumissa ja se oli tuskaa. :D

- Koko leiripoppoo

 

Kiitos leiristä Haapajärven kiiloille!

 

Leiriläiset
Valmentajana toiminut Iida
Sauvarinteessä
Keskivartalo kuntoon

Piirileiri Vuokatissa (2006 ja sitä aimmin syntyneet)

 

Torstai 20.8.

Saavuimme Vuokattiin ja leiri alkoi aloitusinfolla Rönkössä. Muhevan infopläjäyksen jälkeen lähdimme Halosen tasotestiin, joka pidettiin Heserinteessä. Puolikuolleina raahauduimme kämpille. Testin jälkeen lähdimme päivälliselle. Illalla oli Iidan vetämä, rankkaakin rankempi vatsalihasten koettelemus. (sixbackit on jo tulossa)

Perjantai 21.8.

Heräsimme aurinkoiseen aamuun kello 7:17 ja lähdimme aamureippailulle. Aamupalan jälkeen valmistauduimme vapaan rullahiihtoon, joka sisälsi nopeutta Maken pillin tahdissa. Sen jälkeen vaihteeksi käytiin syömässä. Iltapäivällä meillä oli Peekoota ja Aerkkia sauvarinteessä. Se meni kohtalaisesti. Ja sitten mentiin syömään kauheassa nälässä päivällistä. Kaikeksi onneksemme jäläkkärinä oli porokkanapiirakkaa. Illalla Iidan rääkki koitui taas kohtaloksemme. Rakas Miina joutui isojen poikien kidnappauksen kohteeksi. Samaan aikaan Meea, Enni ja Assi taistelivat henkensä puolesta hiuslakka/dödösodassa toisia poikia vastaan. Sota oli raskas ja me taidettiin voittaa. Kaiken härdellin jälkeen saimme Miinan kotiin ja kävimme untenmaille. 

Lauantai 22.8.

Aamun herätys oli raskas ja isot pojatkin heräsi vasta 7:27 (aamulenkki alkoi kello 7:30). Kaikki paikat olivat päätä myöten aivan jumissa. Aamupalan jälkeen lähdimme hulluun rääkkiin hiihtämään vaaran raastavaa nousua. Reeni meni kaikilla jäseniin. Rääkin jälkeen isot pojat ja me lähdimme JiiKoo-lenkille uimaan. Pojilla ei ollut korttia, joten väittelimme hississä kuka joutuisi sen respasta hakemaan. Lopulta kukaan ei jaksanut sitä hakea ja pojat tulivat meille uimahousut jalassa istumaan sohvalle. Annoimme Antille ja Antonille hupparit kortin hakua varten. Valtterin ja Nikon häädimme ulos. Lounaalla oli porkkanapiirakkaa. Ruuan jälkeen myös Sanni liittyi keskuuteemme ja lähdimme heittämään frisbeetä Tuukan ja Juhon kanssa. Osa tytöistä jäi kuitenkin lepäämään huoneelle rankan treenin jälkeen. Pian alkoikin taas treeni. Tällä kertaa RHP TT-painoituksella. Vettä tuli kuin Esterin perseestä. Lasagnen ja jätskin ahmimisen jälkeen vietimme ruokalepoa ja koitti jälleen iltajumppa. Tällä kertaa vatsat ei ollut niin kovalla koetuksella. Makoisan iltapalan jälkeen osa tytöistä laittoivat kasvomaskit (myös yhdelle pojista). 

Sunnuntai 23.8.

Aamulla meillä oli omatoiminen aamulenkki ja sen jälkeen aamupala. Kello 8:00 lähdimme kolmen tunnin vaellukselle. Yöllä ja aamulla oli taas satanut, joten kivet oli tosi liukkaita ja mäetki jyrkkiä. Päästiin kuitenkin kämpille suihkuun kaikesta kompuroinnista huolimatta ja aloimme kiireellä pakata tavaroita laukkuihin ja lähdimme painavien tavaroiden kanssa lopetus juttuun Rönkköön. Leiri saatiin päätökseen ja kävimme vielä syömässä ennen kotiin lähtöä. 

Kiitos kaikille mukavasta leiristä!


Kirjoittanut tytöt (: